Jön még belső memo nekem is valamikor ma vagy holnap, mert azért mikor belelovaglok Rattay-ba akkor hogy úgy mondjam nem túl folyamatos a lovam mozgása...több óra játék után, pláne ha tálcáztam is közben, elég szakaszos :))
De úgy egyébként pont azon gondolkodtam, hogy az egész játék jól működik, nem érzem szükségét moddoknak, szoktam lapozgatni a Nexus-t hátha beesik valami, de a kereskedők pénze is nagyjából jól követi az igényeimet, viszont pl. már beintett a molnár a lovagi tornákra való fogadással..elküldött a faxba :)
Eddig a beépült DLC-k is nagyon jól elvisznek...3.őrjárat Kuno-val, de mind jó volt.
Elég későn lettem vadászmester (gondolom), de az a küldetés is olyan volt hogy qvára nem voltam benne biztos hogy jól fog elsülni, kb. 60%-ra tettem hogy nem fognak megfosztani mindentől..elvégre elraboltam egy asszonyt, és belenyúltam egy döntésbe..
..simán belehittem a játékba hogy képesek lenullázni és kegyvesztetté tenni. Teli van emlékezetes szitukkal, a patakba sz@rás elbírálása... az kész :)))
Még a hülye haverjaimmal nem tudom mit csináljak, de az biztos hogy nem fogunk álruhában rabolgatni..azt egyelőre félretoltam.
Az egyedüli gondom azzal van hogy ugye emlékeznek arra amit csináltam...és ez két esetben két küldetést rendesen eltolt, az egyik a hóhér akit megvertem, a másik az ezüstbányánál ahol szintén megvertem a bányavezetőt, és azóta ezek mikor meglátnak futnak mint a nyulak.Majd csak felmegy a népszerűségem a vidéken... akkor majd újra feléjük nézek. :)