Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • akyyy
    Heavens, youngster, you're looking bright and bushy-tailed! Last time I saw you, I thought you were ready for the priest!

mostani google fordító alapján:
    Ég, fiatal, fényes és bozontos farkú! Utoljára láttalak, azt hittem, készen állt a papra!

(gondolom folyamatosan tanul a gf)

csehül:
    No vida, jak se mladej má k světu! Když jsem tě viděl naposled, vypadal jsi na umření.

onnan magyarrra:
    Nos, nézze meg, milyen fiatal a világ! Amikor utoljára láttalak, úgy nézett ki, mint haldokló.

török:
    Tanrı aşkına, evlat, gözlerin ışıl ışıl, sağlık akıyor! Seni son gördüğümde rahibi çağırmaya hazırdım!
    Isten kedvéért, kölyök, a szemed fúj, az egészség folyik! Utoljára láttalak, készen álltam hívni a papot!

lengyel:
    Na Boga, młodzieńcze, wyglądasz rześko i kwitnąco! Kiedy ostatnio cię widziałem, myślałem, że już czekasz na księdza!
    Isten kedvéért hűvösnek és virágzónak tűnik! Amikor utoljára láttalak, azt hittem, vársz egy papra!

kínai fordítása:
    Istenem, kölyök, tényleg életben van és rúg. Amikor utoljára láttalak, azt hittem, nem fogod csinálni!

a dlc szövegeit ezekből ollózom össze. az a baj, hogy az alapjáték feliratait elég hülyén fordította, a nagy mennyiség miatt.