Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Arsenal95
    Kezd iszonyat módon felbaszni ez a játék.
    Kurvaanyád KdC1:
    Van olyan küldi hogy Rattayban 3 embert meg kell verni, az utolsóval a Milan nevű tollkalapos köcsöggel sehogy sem bìrtam és miután 3madjára is laposra vert, bedühödtem es szétszabdaltam.
    A csávó ikonját jó ideig jelezte ott a map, erre hetek telnek es összefutunk a városba(abba a ruhába van amit le lootoptam róla :Ddd) aszondja nekem mit akarsz tőlem ember, aztán elsprintel ez mi a fasz?
    Kurvaanyád KDC 2:
    Megyek az út mentèn banditák küzdenek nagyba a kunokkal na mondom leszállok segíteni na ná hogy mind ellenem jön kurvajó, 2 óra ment a picsába.
    Kurvaanyád KDC3 :
    Van olyan küldi Sasauban hogy Lady Stephanie elküld valami faszsag miatt, nekem meg valami drágakő? szerűsèget kell megtalaálnom.
    Kinyirok 2 banditot, tök jó loot, másik kettőt másnap találom meg, egyiket megölöm (ugye a ládához kulcs kell ea nemtudni kinèl van) masik elszalad, nagy hajsza végre elkapom nagyon jo nem nala van a kulcs.
    Erre visszamegyek ès naná hogy eltunt a hulla most honnan a picsabol talaljam meg a kulcsot?? Valaki tipp? Asszem most par napig jegelem a gamet..