Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Oltred
    Értem köszönöm.

Olvastam a patch note.t, de azért elmondanátok mik a változások az 1.2.5-ben? Az 1.4.1 grafikai tuningról szól lényegébe, az engem annyira nem izgat ha csak nincs benne valami igen fontos, bár én nem találtam semmi számot tevőt.

Másik igen fontos kérdésem az lenne, hogy maga a játék szabad, nem kötelező a storyt követni, az eleje után úgy és arra bolyongok, csinálok amit akarok ahol szeretnék?
    Lehet-e a játékba földbirtokom, üzletem, stb? Lehetek benne földesúr ha pl az adott terület urát kiütöm a nyeregből? Bevallom valami olyasmi játékot keresek amibe ugyan így szabadon mászkálhatok, a döntéseim befolyásolják a környezetem, stb ahogy itt is, de meg van benne a lehetőség, hogy pl földesúr legyek, katonáim legyenek, a szomszédos urakkal hadakozhassak, foglaljak, fosztogassak, adót vethessek ki, házasodhassak, esetleg gyerek is legyen aki az örökösöm lesz stb mind ezt ebben az RPG stílusban amit eme játék képvisel.

Nagyon remélem, hogy ez a játék takarja azt amit keresek, ha mégse akkor van tippetek, ötleteket hol találhatnék ilyen játékot?
    A Mount and Blade-el játszottam, meg is van, igaz a Warbandig teszteltem, de abba sincs meg minden amit keresek. :/

Persze ez a játék is igen felkeltette az érdeklődésem, s ha nincs meg benne minden ami kellene számomra attól még nyúzni fogom, szóval ne tartsátok magatokba az információt! :)

Köszönöm előre is a segítséget!

Oltred