Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Bizó08
    Én az 1.2.5 öt használom. Nekem akkor úgy volt, hogy miután leadtam az egyik banditás küldit, a párbeszédbe lehetett választani még egyszer a "tábort leromboltam" opciót, és arra is megkaptam a jutalmakat...aztán ment is tovább... Elképzelhető hogy a frissebb verzióban megbolygatták ezt a részét valami javítás végett, ami egy másik hibát generált...sajnos ez ilyenkor még sűrűn előfordulhat. Meglátjuk az 1.4 hogy sikerül, de ha a grafikát nem állítják vissza az 1.3.1 et megelőző kinézetre, akkor részemről felejtös minden további frissítgetés....elvagyok az 1.2.5-el egyenlőre.

A zártöréssel kapcsolatban: [spoiler]
    1.Megkeresed azt a pontot a zárban, ahol a sárgára váltott gömb a legkiterjedtebb.
    2. Nyomva tartod a D billentyűt
    3. Az egérrel finoman követed azt az ívet abban a tartományban, amiben találtad a sárga gömböt.
    A végén remegni kezd majd a kezed attól függően mennyire vagy gyakorlatlan a szakmában. Szerintem jól van kitalálva, csak egyszerűen fel kell fejleszteni a karaktert egy bizonyos szintig benne. Az életben sem úgy jöttünk világra, hogy tudtunk beszélni, járni...akkor nem értem mi a probléma ezzel. :)

Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.27. 14:18:15