Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • pett3rson
    na, meg is van:

Lullaby

The Lullaby will help you to sleep and can also be used to do the same to animals. You'll need Oleum (oil), 1 Poppy, 1 Herb Paris and 1 Thistle to create it.

To make Lullaby in Alchemy, first put the Poppy into your Cauldron and boil it for one turn. Then add the Thistle and boil for one more turn. Finally, let it cool off and then add the Herb Paris. Serve!

valaki ezt próbálja már elmagyarázni, de úgy, hogy értsem :)

elmondom Én hogy csináltam: beletettem az olajat a lábasba (bár ezt pont nem írja, de szerintem logikus, hogy abba rakod a többi cuccot, amúgy a játék szerintem írja), tettem bele egy marék Poppy-t, meghúztam kétszer a fújtatót, mert akkor kezd forrni az egész. megvártam míg abbahagyja a bugyogást, beleraktam a Thistle-t, megint felforraltam, aztán itt is megvártam, hogy abbahagyja a bugyogást és beleraktam a Herb Paris-t. itt egy kicsit elakadtam, mert nem tudtam hogy kell kiszedni a lábasból a kész főzetet. aztán balra valami kis edényt vagy mit raktam alá annak a hosszúnyakúnak amibe végül beletöltötte magától a lötyit, de itt megint húzgálni kellett a fújtatót amit nem is értem miért csinált...aztán kiöntötte valami edénybe ezt a löttyöt és azt zsebre vágta a karakter. utána néztem meg az inventory-t, ott írta, hogy unknown.

szóval itt a kiöntésnél lehet valami gubanc, ott ronthattam el.