Én korábban ittam egy olyan potit, de már elmúlt, és már így is túl vagyok táplálva. :/
Na, nekem a rúgás kardozás közben talán még nem is sikerült. Egyszerűen nme rúg, hiába nyomom az F-et.De még ha rúg is – mondjuk öklözés közben –, azt az ellenfél úgyis kivédi. Meg ők állandóan olyan counteröket tolnak, hogy csak nézek, hogy "Ilyen is lehet? Vagy ilyet csak az ellenfél tud? Meg lehet ezt tanulni?" stb.
Annyi minden van, amit a játék nem magyaráz el, és aztán csak nézek, hogy "Ezmi?". Legalábbis a harcrendszert illetően. Bár bevallom, nem lapoztam még végig az egész kódexet, hogy kikeressem belőle...
Ja, biztosan nem vagyok még elég magas szintű, de igazán lehetne valami cap, vagy szólhatna a játék, hogy "héló, oda még ne menj, mert túl punci vagy hozzá!" Én nem nagyon foglalkoztam eddig mellékküldetésekkel, többnyire csak próbáltam a főszálon haladni.
Amúgy el lehet futni egy harcból, csak nyomni kell a Shiftet. Múltkor pont úgy menekültem meg egyből, hogy elrohantam, ameddig bírtam, aztán füttyentettem a rárónak, és volt időm még felpattanni rá, és elvágtatni.