Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • pett3rson
    Persze, egészséges egyensúlyt kell találni, nem vitatom, meg alapból jónak tűnik ez, mint mondtam nekem egyszer már szóltak, hogy hol jártam, későn értem ide, nézzem meg mi lett a vége (vérfürdő persze) és hát elég szarul éreztem magam :)

Nem is akarom kritizálni, mert voltak ennél sokkal gagyibb megoldások már a játéktörténelemben (és még csak kis százalékával találkoztam a játékoknak, szóval miről beszélünk :) )

Nekem ezzel van gondom, hogy picit játszhatatlanná teszik az egyszerre többen rám rontó katonákkal és utána a menekülést meg még jobban megnehezítik :(

Tudom, hogy majd a lovak is egyre jobbak, egyre bátrabbak meg van hozzá perk is, hogy még bátrabb legyen, ne dobjon le magáról harc során, ne tudjanak leszedni a ló hátáról olyan könnyen stb, na de ahhoz megint csak fejlődni kell, azt meg leggyorsabban harc során érjük el...hopsz, ez már gordiuszi csomó :)

Egyébként magával ragadó maga a játék, a környezet, beszippant, valamiért mindig visszatér hozzá az ember és ez jó, mert így tud lekötni hosszú időre. Hány olyan volt az utóbbi pár évben, hogy hű mekkora játék és 5 óra után már a francot sem érdekelte, hogy a 25-ödik ugyanolyan csatát lenyomjam...ez itt teljesen más tészta.

Ui: ja, most jut eszembe, spoiler nélkül, volt egy küldi, a papos, amikor gazolni kell, tudjátok, hát kétszer mentem neki szólni, hogy kész a kert, megnézte és azt mondta, hogy ha Te ezt hívod munkának akkor szégyellheted magad, inkább hagyjuk, majd megcsinálom Én :)))
    Ez is életszerű :D
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.13. 14:17:22