pett3rson#1592
valószínű kevés még a statod, Én abbahagytam a főszálat, mert már az első bandita tábornál gondjaim voltak a többszörös létszámú ellenséggel. értsd: nekem van van 3-as szintű tudásom kardozásban és rámrontanak 3-an vagy 4-en...hát anyád...
úgyhogy most vadászok, meg csinálom a mellékküldetéseket amiben vélhetően nincs harc és fejlődök meg csak úgy kirándulok :)
hozzáteszem, így is volt már olyan, hogy bóklásztam a réten, kerestem egy hülye elcsatangolt lovat és valahonnan elkezdtek kiabálni magyarul, hogy mit keresek én ott és hopp, máris 3-an rontottak rám full páncélban...kb esélyem se volt.
Amúgy azt rühellem, hogy ilyenkor nem lehet elfutni - pedig az hasznos - a furcsa harci szisztéma miatt, na meg a lovat se tudom használni, mert az meg ledob a hátáról ilyenkor (ehhez is van egy perk amit utána persze kitanultam...)
de így olyan fura összevisszaság van..bár ez a realitás talaját erősíti, hiszen egy egyszerű kovácsfiú vagyok, nulla tudással, csak hát így baromi nehéz is. Annyit lehetett volna állítani rajta talán, hogy legalább kevesebb az életerejük vagy nemtom.
majd egyszer végigviszem a sztorit is, de így csak idegbajt lehet kapni...