• NEXUS6
  #49
  Vazze dexar ez az új dizájn.

  A cikk is.

  A Zsindexen viszonylag korrekten tárgyalják.
  Az eredeti cikk 3 tanulmányra hivatkozik.
  Az első tanulmány 27 másik tanulmány összegzése, vagy is gyak azt mutatnak ki benne amit akarnak.
  A második tanulmány 1700 olyan beteget vizsgált, akik már egyszer átestek infarktuson (vagy is életmód, hajlam meg mert volt már nagyobb az esélye mint az átlagnak) hogy a második infarktust milyen eséllyel kapják ha szednek vitamint, vagy csak placebót. A vizsgálati időszak alatt felük eleve abbahagyta a készítmények szedését, szal ez a tanulmány is egy dögkút.
  A harmadikban 6000 65 évesnél idősebb férfit vizsgált 12 éven át, hogy milyen hatással van az agyi funkcióikra a multivitamin, vagy a placebó. Ők eleve már idősek voltak, akármilyen kórelőzménnyel, ja és mind orvos.

  Mellesleg az ilyen cikkek eleve keverik a sima patikai gagyi multivitamin készítményeket, amelyek nagyjából xart érnek, meg a megadózisú búgatószereket, amik viszont brutálisak.

  Centrum és társain éltem jó pár évig, szeptembertől márciusig X-szer kaptam influenzát megfázást mindent (úgy tűnik hajlamom van rá). Mióta megákat szedek azóta évente 1-2szer van egy pár napos, messze nem olyan veszélyes. Szellemi testi frissesség fáradékonyság dettó.

  Gyógyszergyáraknak üzenem, hogy az egészség is lehet üzlet nem csak a betegség. Nem ilyen fizetett hirdetéseket kell feladni, hanem lehet értelmes táplálékkiegészítőket gyártani.