• Vol Jin
    #27
    Höhö. Jól szétbaszták az SG dizájnját valami áttekinthetetlen trendi szarrá. Höhö. Kommentelni meg a régi fórumjával lehet, ami mindig is szar volt. Például a nicked sem látom, úgy válaszolok. Mondjuk aki nem pöcsölt ilyen avatar szarok beállításával, annak látom a nevét.

    Na szóval, a szokásos hiedelmekkel ellentétben a mai növények jobb minőségűek, mint 150 éve. Most az egy dolog, hogy a plázaparadicsom egy furcsa valami, de az direkt azért olyan. Én is utálom, nem arról van szó, de az direktbe nemesítve lett olyan szar. Komoly kutatásokat végeztek, hogy olyan legyen. A gyorséttermeknek volt szüksége ilyen szendvicsbe való paradicsomokra. Nem vizesek, és nem esik szét a karika a szendvicsben. Annyira elterjedt, hogy sok embernek az a normális paradicsom. Valahogy én is inkább a lédúsra esküszöm. Piacon lehet is kapni.

    Viszont még mindig nem tudok napirendre jutni, hogy milyen szar lett az sf új felülete. Félre értés ne essék, nem a vaskalapos fajta volnék, aki mindig a régit szereti. Ez egyszerűen úgy szar, ahogy van. Manapság egyre több oldal lesz ilyen trendi szar. Pontatlan a megfogalmazás, mert a trendi szóban, még ha gúnyos is, van valami korszerűséget sugalló. Ez baszod nem korszerű. Ez áttekinthetetlen, kusza és zavaros. Meg szépnek sem szép.