• Vol Jin
    #12
    "Ja, láthatod, le van írva, tévíz idején, náthás kollegákkal egy légtérben dolgozva, egyébként sem valami nagyon egészségesen táplálkozva nem szabad multivitamint (tehát benne a C-vitamint sem) enni, mert az káros és kidobott pénz...
    HÁT NEM ÉRTED???? Amikor már beteg vagy (mert hogy legyél már az légy szíves, jó?) a gyógyszer szedése sokkal "olcsóbb""

    Úgy bírom, amikor sok ember nyomatja a hűjére vesznek bennetek, a média meg a multik, és birkák vagytok szöveget. Közben ők azok beszopják a legócskább átveréseket. Az egyik ilyen a vitaminbiznisz.

    Az elsőkörös szopatás, amit bekapnak az a beetetőduma. azzal indítanak, hogy ma a tömegtermelés miatt egy répa vagy alma vagy bármilyen élelmiszer titedannyi vitamint meg ásványi anyagot tartalmaz, mint 100 éve.

    Pedig a nagybüdös lófaszt, Egy mai élelmiszer sokkal táőlálóbb. Egyrészt a műtrágya sokkal termékenyebbé teszi a talajt, másrészt komoly technológiai apparátus nemesíti a kultúrákat, tenyészt ki hibrideket, amik sokkal előnyösebbek.

    Ha már elhiszed, hogy alultáplált vagy egy 19-20-k századfordulós polgárhoz képest, akkor hülyébb vagy, mint amilyennek hiszed magad.

    És ha elég hülye vagy, akkor szedheted is a vitaminokat. Azzal meg ne foglalkozz, hogy annyira hozzászokik a szervezeted, a túladagoláshoz, hogy akkor is első körben megszabadulni akar majd tőle, amikor tényleg szükség lenne a fokozott bevitelre, mert egy komoly betegséggel küzdesz.

    Egyébként a vitaminmániásokat dönti először hanyatt az új influenzatörzs.