• csimmasz
    Minden elismerésem azoknak akiknek tetszik a csempés oprendszer.
    Mivel ez ízlés dolga ezért ezen nincs mit rugózni.
    A wp az egyik egy stabil op rendszer ezt komoly szakértőtől hallottam aki minden platformra fejleszt a cégünknek alkalmazásokat, azt hiszem ezzel sincs gond.
    Akkor.mégis mi lehet a gond?
    Őszintén szólva nekem a Bada oprendszer is nagyon tetszett csak sajna nem volt rá komunikációs app mint a skype, viber, vhatsapp, stb.
    Ha az MS több szabadságot adna és nem lenne kötelező a csempe, én biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb lenne a felhasználói bázisa.
    Nem azt mondom hogy semmi csempe mert ők annó azt gondolták, hogy majd ezzel forradalmasítják a mobilok megjelenését, mint ahogy az Apple csinálta annó, a gond csak annyi, hogy az almával ellentétben nem figyeltek oda arra, hogy az embereknek tetszik e egyáltalán.

Az androidos lagolás nálam is előfordul néha de egy középkategóriás telefont ezer féle appal megterhelve mindenféle csicsával és kényelmi funkcioval együtt azt hiszem bocsánatos bün.

Csak halkan megjegyezném a wp statikus megjelenése vajon mekkora erőforrást igényel, ha mindent lekapcsolok az androidon akkor ez sem fog soha megnyikkanni se.