Fizetne a Microsoft a Samsungnak a WP támogatásáért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a hocipom tele az Androiddal, az Apple-ert meg nem rajongok, megnezegettem a Lumiakat..egesz sszimpatikusak voltak, amig ki nem derult (par perc guglizas utan) hogy olyan alapveto dologgal nem rendelkeznek a Windowsos telok, hogy usb tethering.....mehetnek hotspotba, de usb-n nem tetheringeznek.....En nem tudom mifele szakemberek dolgoznak mind a Googlenel, mind a Microsoftnal, de szerintem batran rugjak ki oket a picsaba (az egyik piacra dob 1 durvan tipushibas szart, meh elofordul..a masik meg 1 alapszintu featuret sporol ki..az 1 dolog, hogy nekem kellene, de mint kiderult a Nokia request listan is a csucson van, ugyhogy nem csak nekem hianyzik..)
Pontosabban -elvileg- letezik ra megoldas:
"Depending on the WP8 phone you have, you may be able to get wired tethering working. I managed it on my Ativ S. The process is actually very similar to WP7 for Samsung phones, using the Diagnosis app (##634#) and then *#7284# to be able to switch the USB mode. "QC RmNetComposite", and then you have to find the appropriate drivers. I had to install them manually - Windows Update searching didn't work - but the drivers worked fine. I'm attaching the ones I used here; use Device Manager to install them (worked for me on Win7 x64; click through the warning about signatures)."
Nevetseges....egyik ceg szarabb, mint a masik...fillerbaszo parasztvakito szarragok gyulekezete
Ha ezt megengednék, akkor elbukna a konzisztens asztali/mobil/tablet OS koncepció, ami szerintük a jövõ.
Az elképzelés nagyon jó, viszont a valóság azt mutatja, hogy ami jól mûködik mobil eszközön (mert valóban, a csempe nagyon jól mûködik, más kérdés hogy szerintem (és szerintem ezzel nem vagyok egyedül) undormány ronda), azt nem kéne erõltetni desktopon.
Mindenesetre én drukkolok a WP-nek, perpill a nokiák a legjobb ár/érték arányú telók a piacon, ha most terveznék telót venni, elgondolkodnék a WP-n, mivel ami nekem fontos egy telóban az az, hogy sokáig bírja akksiról (errõl írhatnátok pár sort akinek WP-s telója van, hogy melyik meddig bírja, cél a jelenlegi BB-m 2-3 napjának túlszárnyalása napi átlag fél-1 óra telefonálással, kb ugyanennyi netezéssel, és folyamatos gmail/fb chat/viber mellett), legyen jó fényképezõje, és lehessen SD kártyával bõvíteni.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mivel ez ízlés dolga ezért ezen nincs mit rugózni.
A wp az egyik egy stabil op rendszer ezt komoly szakértõtõl hallottam aki minden platformra fejleszt a cégünknek alkalmazásokat, azt hiszem ezzel sincs gond.
Akkor.mégis mi lehet a gond?
Õszintén szólva nekem a Bada oprendszer is nagyon tetszett csak sajna nem volt rá komunikációs app mint a skype, viber, vhatsapp, stb.
Ha az MS több szabadságot adna és nem lenne kötelezõ a csempe, én biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb lenne a felhasználói bázisa.
Nem azt mondom hogy semmi csempe mert õk annó azt gondolták, hogy majd ezzel forradalmasítják a mobilok megjelenését, mint ahogy az Apple csinálta annó, a gond csak annyi, hogy az almával ellentétben nem figyeltek oda arra, hogy az embereknek tetszik e egyáltalán.
Az androidos lagolás nálam is elõfordul néha de egy középkategóriás telefont ezer féle appal megterhelve mindenféle csicsával és kényelmi funkcioval együtt azt hiszem bocsánatos bün.
Csak halkan megjegyezném a wp statikus megjelenése vajon mekkora erõforrást igényel, ha mindent lekapcsolok az androidon akkor ez sem fog soha megnyikkanni se.
Miért ha kihasználá, akkor nem érdekelné, hogy akadozik a telefon?
Más: Isten mentsen, hogy az MS lemondjon a csempékrõl. A WP a legstabilabb és a leggusztusosabb oprendszer, ami valaha kijött. Ráadásul az informatív csempék meg hasznosak is.
Ha lenne Dual-simes WP, akkor a minden napokra is azt vettem volna!
Ja és a laggdroidban van valami. Elég szomorú, hogy négy magos szörnyek kellenek, míg a másik két mobil OS-el elég az 1-2 mag is.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play: We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the gods."
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Akkor lesz móka, ha megbarmolják picit a szabadalmakat, akkor lenne ám rohadt nagy pofára esés, és nem csak MS-nek.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Lehet azon a napon megindulna a WP szekere?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ismétlem, androidos Alcatelem van, de a WP a kedvencem. (iOS-t két éven át használtam, a hetes már nem volt a kezemben. A hatos még bejött.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én sokat foglalkozom mobilokkal és megkockáztatom, hogy a piacon a legszebb képernyõket a Samsung csinálja a mai napig. (Alcatelem van ennek ellenére.:))
Eszembe sincs kötekedni/trollkodni, és vitát indítani sem, csak megjegyeztem.
Én nem vagyok a WP ellen, sõt, a múltkor már kifejtettem hogy szurkolok hogy megdõljön a droid dominancia, és legyen igazi verseny. Amit látok az az, hogy az MS kapkod összevissza, harcol minden százalékért, és dönti a megszámlálhatatlan (amúgy android szabadalmakból összetrollkodott) pénzét a WP-be. A 7-8 váltás az early adopterek pofánköpése volt, most pedig jött egy olyan hír is, hogy a 9-es WP-nek megint más lesz a felülete (közben kiderült hogy kamu, de ki tudja, nem volna meglepõ a dolog), ha azt vesszük alapul, hogy a 8-asba is visszajött a start gomb, ki tudja, rebesgetik a 8.2-be meg akár a start menü is visszaköltözik.
A másik dolog, hogy ezt a hírt azért nem kell tényként kezelni.
A samunak volt WP-s telója, kutyának nem kellett, droidosok mellett még hibahatáron sem mozgott az eladásuk. Kérdés hogy ez a pár milliárd dodo mennyi ideig szól. Samu lenyeli a kesst, 1 évig kiad 2 WP-s modellt, aztán 1 év után megint visszaveszi a kínálatból.
Mókás dolog, hogy az ms eljutott a drágán adomtól az olcsóbban adomon át az én fizetek csak vidd-ig a WP-vel :D