tomboy013#12
A laggdroidot valahol láttam és megtetszett azért hívom úgy, meg valljuk be van benne igazság =) Ez miért jelentené, hogy szar? Elhiszem, hogy szeretsz kötekedni a Windowsos híreknél, de felnőhetnél már. Másik dolog, hogy ki mondta, hogy csak hívásra használom? Legtöbbször azt csinálom, de attól még netezek is sokat rajta, meg fényképezek stb. stb., használom amire egy okostelefont lehet. Nekem az olyan marhaságok nem fontosak, hogy milyen launcher legyen rajta, meg a sok biz-baz ami igazából időhúzáson kívül sok mindenre nem jó. Én azt nem értem, hogy miért jönnek rögtön egy Microsoftos hírhez kötekedni akik nem szeretik a céget? =D Én se az androidos cikkeknél beszélek arról, hogy miért jobb a WP(sőt sose szoktam droidos hírhez hozzászólni mert leszarom), mindig idejön 1-2 okos aki elkezdi fújni, hogy droid így droid úgy, őszintén ki nem szarja le, hogy mivan a droiddal egy Microsoftos hírnél. Ha szarnak tartod, vagy nem érdekel nem kell idejönni, ennyi. Bár amennyi cikknél mi vitáztunk már ezen, tök felesleges neked bármit is mondani úgyis itt fogod rontani a levegőt mint mindig... Szép napot mester