• RJoco
    A konténerlövésig nem jutottam el, mert közben foglalkozom a településeimmel is, így először oda mentem. Kellett egy anyag, ami a másik hajón van, így váltottam. Mikor visszaváltottam, akkor ért a meglepetés és akkor ezzel így abba is hagytam a játékot.
    Lehet, hogy a visszatöltés megoldja, vagy az újáépítés. De a probléma fixálásához szerintem kell még 1-2 frissítés. Főleg, hogy a modulok helyezgetésével változtatható pl. a cargo mérete. Ha a lakómodult beteszem a szupercellába, akkor nem +3, hanem +4 helyet ad hozzá. Csakhogy ez nem jelenik meg a raktéren azonnal. Később meg nem tudom, mert nem hagytam ott. Csak 1 ilyen cella lett rajta, így oda a pilótafülke került az extra statokért.
    És akkor még felmerült bennem a kérdés, hogy vajon számít e, hogy milyen állomáson rakjuk össze a hajót. Mint a másik fajta hajóépítésnél, ahol számított.
    Ja igen, ami még hiányzik az építőből vagy csak én nem vettem észre, a tech és cargo slot-ok száma. A stat-ok ott vannak, de a másik kettő csak akkor jelenik meg, ha az új hajót meg akarom építeni. Igazán bedobhatták volna már ezt is az építő felületébe, hamár az alkatrészvásárlás kimaradt.
    A módosításnál már nem jelez ilyet. Így kérdéses az is, mi van, ha tele a cargo és leszedek egy két lakómodult. Lehet, hogy bekerül a cache-be a plusz, ami nem fér a hajóra.