• RJoco
    Eddig viszonylag egyszerű volt. A terminálról elérted a legtöbb dolgot, a fejlesztéseket is. Most a lerakott épületeknek már szintje van, mint a hajóknak és multi-tool-oknak. És ezeket fejlesztgetheted. Nálam egyszerre csak egyet. Ha kész a fejlesztés, akkor el is kell fogadni, hogy kész, aztán jön az anim, meg tüzijáték, amit tab-bal át lehet ugrani. És lehet tovább fejleszteni.
    Arra kell nagyon figyelni, hogy semmiképp ne az épületen belülről indítsuk a fejlesztést.
    Én a vihar miatt így tettem, mire az épület körbe lett véve egy paravánnal, vagyis nem tudtam kijönni.....
    Szerencsére annyira kiláttam az épület és paraván közötti résen, hogy odarakjam a hajót, amibe beszállva ki tudtam szabadulni a börtönömből. Másik megoldás lett volna lerakni egy mentési bólyát, menteni, kilépni annyi időre, míg elkészül a fejlesztés, aztán elfogadás után el is tűnik a paraván.
    Unaloműzőnek jó, bár egy-két fejlesztés elég sokáig tud tartani. Most épp egy generátor termet fejlesztek C-ről B-re. Ez majd 13 óra. Korábban a leszállót fejlesztettem B-ről A-ra, az 1 óra volt csak.
    Hogy mennyire éri meg, azt nem tudom. Időtöltés. Sok szünettel.