• RJoco
    Ez mekkora egy szívás!
    Már összeszedtem egy csomó jelet, illetve a játék is elkezdte adogatni az ugrálgatásokkal, úgyhogy gondoltam, megnézek egy koordinátát. Pont meg is volt hozzá az összes jel, igaz nem a gázóriás, de a közelében. Meg is lett a keresett rendszer, de azt mondta a játék, hogy oda nem mehetek, mert nincs olyan meghajtóm. Pedig van. A közlben van még egy rendszer gázióriással, ami biztos, hogy nem volt expedíció megálló, így arra is ránéztem, de oda sem enged be.
    Úgyhogy utánanéztem és úgy látszik, hogy mindegy, hogy van ilyen meghajtóm, ezek a rendszerek még nem aktiválódtak az én játékomban. Ahhoz folytatnom kell a sztorit. Úgyhogy tovább ugráltam, hogy meglegyen mind a 16 jel, mégha jó pár darab már meg is volt, akkor is kellett neki a 16 ugrás. Aztán történt, ami történt, a szívás meg az, hogy minden cuccom a ruhán, hajón, fegyveren, sérült. Ha ezt tudom, akkor előre felkészülök rá. Ez így baromi sok meló lesz kijavítani. Persze gázóriásokhoz még mindig nem tudok ugrani, ahhoz tovább kell haladnom valamerre.