• PiszkosFred
    Most direkt meglevo mentessel csinaltam, hogy naprakesz legyek :)

1. Main save-vel berakod a cargoba amit akarsz, es megnezed, hogy az legyen a main save kezeben (multi) es a segge alatt (hajo), amit akarsz hasznalni majd "odaat" az expedicios valosagban.
    2. Main save-vel beraksz mindent a transferbe.
    3. Elinditod az expediciot.
    4. Az expedicios mentessel eljutsz az anomalyra (addig nyilvan magadra vagy utalva, de most aranylag baratsagos az elso par lepes)
    5. Anomalyn kiveszed a transferbol a cuccaidat
    6. Es ott lesz majd olyan opcio, hogy lehivhatod a multidat es a hajodat (lasd 1. pontban), de ez majd kb 6000 nanite-ba fog kerulni 4500+1500.
    7. Megcsinalod az expediciot, behuzod a rewardokat, majd elmesz az Anomalyra.
    8. Beraksz mindent, amit tudsz es akarsz "hazavinni" a main savebe (tech es nyersanyag, stb.)
    9. End Expedicio gombbal lezarod a sztorit, a rendszer kiszamolja hogy mi mennyi hany meter, majd visszakerulsz a main savebe.
    10. Anomalyn kipakolod a transfert es lehivod az expedicios hajodat es/vagy multidat.

Mivel en a kedvenc hajomat hoztam magammal (a multival nem foglalkoztam), igy azt hivtam le. DE! Emiatt nem volt erdemes fejlesztenem az expedicio alatt azt tovabb (modulok, inventory slot, stb.), mert amikor vege, akkor a fejlesztett hajodat nem tudod hazavinni .

Azert nem, mert az eredeti mentesedben mar letezik az a hajo es duplikalni nem tudod.

Az expedicio vegen a main save-vel megint elmesz az Anomalyra es visszaveszed a expedicio vegen berakott "visszarut", es ott megint lesz lehetoseged hajot es multit kopizni, vagyis az expedicioban talalt cuccot athozni a main save dimenziojaba.

Ha talalsz egy jobb hajot az expedicio alatt es azt meg akarod tartani, azt fejlesztheted majd, annak van ertelme. En, mivel nem szandekoztam levaltani a hajomat, a kapott upgrade cuccot decline-oltam es igy hazavittem magammal az exp. vegen.

En ezeket vittem magammal (gyorsan random par esetleg szukseges holmit, amik nagy reszere nem is volt szukseg) Anomalyra visszaterve itt mar le tudtam hivni a main save multijat es hajojat, meg ki tudtam pakolni a transferbol a cuccokat.

Ezzel meg tertem haza ma hajnalban:

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.29. 10:24:42