Bár most egy lezuhant freighternél dobott egy darab bővítőmodult. Ezért is kérdeztem, hogy érdemes e S-esre vadászni, mert akkor C-re nem használom fel. Nem mintha most akkora szükségem lenne rá, mert a fejlesztő modulok is nagyon lassan jönnek.
Tégnap egy mentést követően dobott egy B-set, de nem váltottam. Lesz ez majd jobb is.
És nem tudom mi történt (de, tudom, bugzott a játék, meg indítás előtt indítottam egy yt videót), de az egyik állomásra dokkolva ott dokkolt egy 5. fajta Solar hajó, aminek olyan törzse volt, amivel még nem találkoztam. Meg is vettem. Bár már megépítettem, amit akartam, el is toltam a tech slotokra az expedícióban szerzett helyeket. Mondanám, hogy jó erős lett, de mintha a kalózok is erősebbek lettek volna utána. Pedig 2000dps-sel többet tol ki, mint a korábbi.
Ja, a vicc, hogy a frissen vett C-s hajón 30%-os pajzs upgrade volt, úgyhogy az át is került az új hajómra.
Szerintem a hétvégén megcserélem a ram modulokat, hátha jobb lesz a helyzet. Ennél rosszabb már csak nem lehet.