-
A multi-hoz nem volt 17. Talán 5 körül. Meg hajóhoz is 5 körül.
Olvasom amit írsz, de egyszerűen nem értem.
A kolléga is olyanokat szokott mondani, hogy fogalmam nincs miről beszél, de azt ráfogom, hogy amúgy is érdekesen beszél, ráadásul németül, biztos én nem értem meg.
Vagy vak vagyok és nem nézegettem a jobb felső sarkot, mint hajóvásárlásnál.
Szóval az expedíció kezdésénél úgy emlékszem, hogy semmit nem vihettem át. Nem láttam lehetőséget se muli-tool-ra, se hajóra, se egyébre. Expedíció közben egyszer megfordult a fejemben, hogy visszanézek a normál karakterre, ezért elmentem a konzolhoz az anomaly-n, de végül nem néztem vissza. Viszont úgy emlékszem, hogy minden slot szürke volt. Vagyis semmit nem tehettem bele.
Hajóra, multi-tool-ra semmi opció.
Amúgy az anomaly lehívás lehetőség az első fázis végeztével jelent meg. Legalábbis míg a holdak között cikáztam, addig nem volt ott.
Szóval nem váltottam karaktert, hanem inkább letoltam az expedíciót, mert nem akartam keverni.
A végén jött az üzi, hogy, akkor mehetek az anomaly-ra befejezeni.
Odamentem, bepakoltam a cuccot a már nem szürke helyekre (hajóra, multi-ra itt sem volt lehetőség) és nyomtam a gombot.
Jött egy elszámolás és, hogy mennyi lóvét, nanitot és QS-t kapok a rendes mentésbe. Meg a gomb, hogy akkor befejezem.
Ezután volt még lehetőség a hajóra és multi-ra. Az biztos, hogy az élő hajóval mentem az anomaly-ra, de arra már nem emlékszem, hogy a bot vagy a fegyer volt nálam. Szerintem a fegyver. A lényeg a lényeg, hogy áthozhattam volna a botot és az élő hajót, de mást nem. Gondolom, mert eleve minden megsemmisült az elszámolásnál. Mivel már mindkettőt begyűjtöttem az első végigcsinálásból, így ezeket nem kaptam meg még egyszer.
Azt nem először tapasztalom, hogy egy-két infó esetlegesen régi, elavult már. Annak ellenére, hogy pl. csak 1 éves.
A hajóépítésnél ezt nagyon tapasztalom.
Találtam leírást a Solar hajókról, de az sem tűnik pontosan.
Amúgy sikerült 3 törzset összeszednem a 6-ból. A 3 hiányzót soha nem adta be. Pedig többször is dekkoltam állomáson. Sőt, a hétvégén még hajókat sem akart adni minden állomásra, ahova meg adta, ott is ritka volt a solar. Bezzeg korábban simán megtöltöttem szinte az összes helyet solar hajóval. Na mindegy. A lényeg, hogy egy leírás szerint vannak a szárnyak, meg vannak a szárnyak kúpjai. Na én ezt most úgy tapasztalom, hogy bizonyos szárny bizonyos kúppal jön és talán nincs minden variáció. De ezt nem is néztem meg az építésnél a szürke szekcióban. Van 4 fajta szárnyam, meg összeszedtem a 3 vitorlát.
Eddig egyik variációból sem tudtam kihozni T2 közepénél, vagyis 30/18 slot-nál többet. Úgy látszik, hogy ez lesz a max. Ellenbe talán megtaláltam a megfelelő variációt, ami jó statokat és ezt a 30/18 slot-ot adja és olyan elemekből épül fel, amit szeretnék megépíteni. Még meg akarok nézni 1 állomást biztos, másikat nem tudom. Max még egyet azon felül. Talán volt még ahol ígéretesek voltak az eredmények. Azért ez már így is elég durva variációhalmaz, mi lenne, ha meglenne a többi törzs és szárny.
Ehhez az alkatrészmennyiséghez 4 különböző nevű hajót tudtam felhasználni. A nevek elárulják, hogy mivel van szerelve, így nem kell annyit nézelődni. Ha egy ki van aknázva, akkor már csak 3-at kell figyelni. Az egyiket, amiből pont a vitorla és a szárny kell, nagyon ritkán adta. Egyszer az elején, abból lett a szárny, majd pont tegnap, de már majdnem befejeztem a játékot mikor gontoltam, hogy még bedokkolok és megvárok egy hullámot. Aztán a hullámban hirtelen két ilyen hajó is volt.
A másik 3-at viszonylag gyakran adta, az egyiket azok közül nagyon gyakran.
Itt is biztos, hogy van egy paraméter, ami alapján dobálja.
Hajóbővítő modult honnan lehet szerezni?
Arra már rájöttem, hogy teherhajóhoz érdemes az űrben sodródó teherhalyót átkutatni. De jó lenne, ha nem kerülne rengeteg sok millióba feltornázni a slot-ok számát legalább olyanra, mint a mosanimon van. Azon így is kevés a tech hely. Pedig 24. A 18 ahhoz képest, ehh. Ezt-azt be kell áldoznom. Főleg, hogy a vitorla miatt egy hely eleve foglalt.
Teherhajóosztályt lehet növelni? Egyáltalán van értelme ott figyelembe venni az osztályt?