• PiszkosFred
    "A ruhám kapott vagy 17-et és még a multi-tool-hoz is van, bár ott nem tudom, hogy melyik legyen. "

Mindketto? :) Multitoolok kozott is instant tudsz valtani, hogy melyiket akarod hasznalni, en mind a kettot hasznalom, a palca jol nez ki screenshotokon, aztan visszavaltok a regire.

"Az áru és technológia áthozásánál vannak korlátok. Egyrészt stack korlát, másrészt hely korlát. "

Hat, nem probaltam ki az uj expedicioban, mert azt most uj mentessel csinaltam vegig es szerintem a meglevo karakterrel mar nem kezdek bele a maradek 8 napban (bar a hetvegen lehet, meglatjuk), de az elozoekben mindaddig, amig az Anomalyban az exp. terminalnal/vagy a vegso rewardot nem veszed at, vagyis kvazi amig nem veglegesitetted az expedicio veget (es jelenik meg az a 3-4 soros szoveg, hogy veget ert, terj vissza az anomalyba, stbstb), addig annyiszor transferelhetted a cuccokat, ahanyszor akartad. Hajo es multitool eseteben detto, mindig azt a hajot es MT-t hozod at, amit eppen hasznalsz (duplikalni mar nem lehet).

A normal save es az expedicios mentes kozott meg tudsz valtani es ujra athozni a hajot.

Trukkok koze tartozik az is (legalabbis regen), hogy az osszes tech modult raraktad a hajodra es a MT-ra, meg akkor is, ha overcharge lett emiatt, a transfer idejere belefer, igy amikor athoztad oket, akkor a "store modul" opcival vissza/le tudod venni es fel tudod ujra hasznalni. Ez kvazi ugyanaz, mintha a transfer reszen a cargo boxba raknad, de igy sporolsz kis idot es helyet.

De, mondom, ezek regi, 1-2 expedicioval elotti megoldasok, azota nem tudom, hogy a fejlesztok mit varialtak, eleg sok dupe es exploitot mar megszuntettek, emiatt folyamatosan valtozik ez az oda-vissza transferelos rendszer is.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.17. 11:33:34