Azért ez így nem volt mindegy. Összeszedtem az összes bővítőmodult felhasználás nélkül és átvittem a fő karakterbe. Így majd új hajót is jobb lesz építeni, van kapásból 5 modulom.
A ruhám kapott vagy 17-et és még a multi-tool-hoz is van, bár ott nem tudom, hogy melyik legyen. A pálca sem rossz, de a puskám is A osztály és több a hely. Így tényleg csak max a kinézet miatt éri meg a pálcára váltani.
Jött jópár milla is és egy csomó nanit.
Azért így másodszorra egyszerűbb volt. Igazán nem kellett túlparázni semmit, mert minden ott volt, adott volt. Mondjuk a csontos feladatot megcsináltam a kezdő bolygón. Most kivételesen nagyon jókat dobott. 6-ot kellett összeszedni, 1 arany volt, 4 lila, az 5. fehér. Ha ilyen lenne mindig, akkor ez tényleg jó lenne.
Még a 7400 nanit miatt sem kellett aggódnom, mert pont kaptam a jutalmakból is annyit, hogy minden gond nélkül összejött.
Az áru és technológia áthozásánál vannak korlátok. Egyrészt stack korlát, másrészt hely korlát. Azért a fontos dolgokat így is át lehet hozni, a többit meg átváltja pénzre és nanitra a rendszer.
Hülye voltam, mert ami kell a ruha exocraft lehívóhoz, azt persze nem hoztam megammal. Úgy voltam vele, hogy úgyis megkapom a bázisaimat, amit létrehoztam. De nem így lett. Azok nem elérhetőek. Van egy olyan tippem, hogy csak az expedició lezárta után lesznek elérhetőek, hogy ne legyen annyira terhelve a terület. Vagy valamit benéztem... Nemsokára úgyis kiderül.