-
Köszi!
Akkor azt a konzolt meg kell keresnem, még nem találkoztam vele.
Épp ma voltam már úgy vele, hogy hagyom a dolgot, mert, mint kiderült, a falucskámat tudom tovább fejleszteni. Valamiért a játék nem dobott jelzőt az "építsem meg az új épületet" feladatra. Én meg szépen otthagytam sok időre. Ma belefutottam az építkezésbe, úgyhogy elkezdtem. Most már nem pár perc az építési idő. De talán lassan pozitívba át tudom billenteni a mérleg nyelvét és, akkor nem csak az adósságot gyűjtöm.
Még előtte azért vacakoltam a terület megtalálásával. Az egyik bázist az expedició alatt a föld alá csináltam. Illetve nem is egyet, hanem kettőt. A felszíni terepre visszarakta a bontható sziklákat, így a hajóban is volt, meg mindenfele. Elkezdtem felfele építkezni, hogy ne legyen akadály a későbbiekben, erre az alsó nagy üreget visszatemette. Míg áthordtam a cuccot lentről, addig is többször visszatemette. Volt, hogy engem is betemetett. Rettenetes volt. Azért megoldottam és sikerült egy normális bázist építeni, amit az ilyen elemek nem tesznek tönkre. Aztán fellőttem a felhőbe. Nem számítottam sokra, nem jelent meg a célhelyek között. Elmentem egy másik helyre (emberi bázis, de teleport nélkül), egy portálhoz. Mivel az expedició alatt is volt ilyen. Mint kiderült, ez pont átellenesen volt az én kezdőpozíciómmal. Az expedició területével viszont egy háromszöget kapnék, szóval...
Aztán meglepődtem, hogy mennyi bázis elérhető teleporton (állomás) keresztül onnan. Van, aki minden ércre csinált egy bázist és fellőtte a felhőbe. Az én régiómban egy akármilyen teleportról nem is érek el más bázist. Az anomalyn van csak erre lehetőség. Mondjuk nem bánom, nem annyira zsúfolt.
Ezentúl az expediciókat szerintem a fő mentéssel fogom csinálni. Az nem gond, ha nulláról indulok. Van benne kihívás. Magammal sem fogok vinni semmit, hogy átéljem azt, amit a készítők kitaláltak. Viszont a végén az összegyűjtött cuccokat azért jó lenne visszahozni, illetve az ott megépített bázisokat megtartani.