• PiszkosFred
    "Vajon abba belemélyedt már valaki, hogy hol tárolódik ez az adat, amikor belép az ember a szerverre?"

Szerintem elsodlegesen a szerveroldalon, de biztos, hogy lokalban is van rola "masolat". Azert gondolom, hogy mindketton van tarolva, mert a jatekot lehet offline is jatszani. Volt mar ra pelda, hogy nem volt netem, viszont a jatekot tudtam a steambol offline modban is futtatni. Minden bolygot, azokon florat es faunat en fedeztem fel, sehol senkinek a bazisa, stb. Nyilvan, ahogy visszajott a net, szinkronizalta a dolgokat a kliens es visszallt a kozponti adatbazisban tarolt adatokhoz, viszont a jatek altal generalt allatok megegyeztek az en "offline" es a szerveroldali "online" vilaggal. Na most ezeket az elolenyeket es kornyezeti jellemzoket elore definialt ertekek alapjan generalja a jatek, amely ertekek ezek szerint a kliensben (lokalban) is megtalalhatok.

Ekkor meg nem volt hajoepites a jatekban, de ezek alapjan el tudom kepzelni, hogy az adott systemhez rendelt alkatreszek statjai is mar ott figyel valahol lokalban a kliens filejai kozott. Mondjuk, azota nem probaltam offline jatszani, nem tudom, hogy van erre meg lehetoseg.

"Van valami mód arra, hogy rákeressünk egy rendszerre, hogy célirányosan oda menjünk?"

Bazisugrassal maximum, rendszer keresot a terkepen en sem talaltam egyelore, ha van is, ugy eldugtak, hogy tobbszaz oranyi jatek utan sem talaltam meg :)

"Elmentem egy "kedvelt" játékos bázisára, de semmi extra nem fogadott."

Hat, ez mindig lutri, van akinek csak egy base computer van lenn meg kapu, van akinek 10 fpst generalo egesz varos.