Vajon abba belemélyedt már valaki, hogy hol tárolódik ez az adat, amikor belép az ember a szerverre?
Letöltődik a gépre (memóriába) azonnal vagy csak akkor lesz lekérve, amikor összeraktam a hajót és rányomok az elkészítésre?
Mondjuk ebből a bonyolultságból ítélve úgy tippelem, hogy az utóbbi eset állhat fenn.
Van valami mód arra, hogy rákeressünk egy rendszerre, hogy célirányosan oda menjünk?
Gondolok itt arra, hogy az expedíció alatt tök jó helyekre vitt az útvonal, a mostani környékemen viszont semmi ilyet nem találok.
Elmentem egy "kedvelt" játékos bázisára, de semmi extra nem fogadott. Volt egy vityilló, ráadásul a levegőben egy csomó sziklával, így pl. a hajómat nem is láttam a sziklát borító leszállón és közlekedni is nehéz volt emiatt. Kicsit odébb már minden rendben volt, ez nem az a bolygó volt, ahol lebegő szikladarabok vannak.
A rendszer ásványok/affluent kategória volt, még hajóból sem tudtak semmi jót összerakni.
A bolygón meg alig tudtam összeszedni az utolsó állatkát, mert ahol megtaláltam, ott a közelben volt ez a bázis és védett hely volt, a lény meg megbújt a sziklában, amit nem vájhattam ki.