• Zsolt1966
    Sziasztok. Mig várakozok a következő expediciora addig készitettem egy új mentést. De hogy ennyire mázlista legyek az már tulzás. ugyanis 20 óra elteltével eladtam három hajót és behúztam 2 sentinel hajót is Igaz csak A Classz de 34 slot üres tárolója van. Ami még szerencse, az első bázisom 500 méteres körzetében három nanit farm is van, Majd a második bolygón szintén egy bőséges, és a harmadik bolygón is egy 22 golyóbol álló oriási nanit farm, igy 20 óra elteltével, szinte az összes upgrade modult kinyitottam, hát ez brutál jó kezdés. Azthiszem hétvégén megcsinálom ebben a mentésben is az expediciot, kb 10 ora alatt meg is lessz, és akkor kapok egy S Class Staff multitool-t és egy living ship-et. AZt még hozzá tenném, Ha diszonáns bolygót találtok érdemes beszerezni a a harmonia rezonátort, mert azzal kaptok sentinel tüskét és új multitoolt. és ha oda raktok egy bázist akkor a sentinel hajók eladásábol a korai szakaszban jó pénzt lehet farmolni. 17 és 30 milla egy hajó. de kaphatsz akár elsőre is S Class-t is.

Utoljára szerkesztette: Zsolt1966, 2025.03.06. 06:43:32