Köszi az infót!
Akkor tuningolhatom még, ha magam gyártom. Bár asszem azokból is csak egyet lehet legyártani.
Egyelőre nem tudom, hogy mit tegyek a kalózos verziókkal, mert az utóbbi időben rosszabb stat-okat adott, mint a C-s vagy B-s. Így lehet, hogy az S-re megyek inkább rá.
Most találtam egy viszonylag egész jó nanit szerzési módszert, ma már elértem a 15k nanitot úgy 2k-ról indulva és csak úgy 4-5 órát játszhattam. Ez nálam így egész jónak számít. A trükk, hogy amelyik bolygóra leszállok, ott leszkennelem az összes állatot, aztán megigénylem a sok nanitot. Amelyik bolygón sok állat van, onnan sok nanit jön.
Lassan belemerülök a hajóépítés fortélyaiba is, bár azt lehet, hogy először a neten nézem meg.
Azért elég durva, hogy a hajómra rakhattam volna 1 egész darab helyet 16M-ért, míg 18M-ért olyat vettem, amin +5 raktér és +4 modulhely van. Persze kinézetre nem olyan, de ez jelenleg igazán még nem számít.
A teherhajót megint nem sikerült megnyernem. A kalóz beakadt a textura alá, nem tudtam kilőni, a hajó meg elugrik egy idő után. Amiket meg megvehettem volna 18M-ért, elég trék voltak. Láttam már 130M-ért olyat, amit szívesen vittem volna, de ahhoz még gyűjtögetnem kell egy keveset.