Igen, igen, az exploration alatt is egy állomáson dekkoltam és vártam a megfelelőre. Aztán kiderült, hogy nincs rá elég lóvé. És amúgy is fölösleges volt.
Most a normál játékban is vártam a megfelelőt, de már nem annyit. S-es osztályt nem nagyon akar adni. Az exploration alatt 1 jött. Azóta sem láttam többet. Sajnáltam is, hogy sehogy sem tudom összehozni rá a pénzt. Pedig még a hajó is tetszett.
Nekem a viharkristályvadászat jött be nagyon egy gázóriáson. Sajnos a normál játékomban ilyet nem találtam. Helyette találtam egy szélsőséges időjárású bolygót viharokkal. Viszont így nem lehet folyamatosan szedegetni, mindig meg kell várni a vihart és így iparkodni kell.
Mondjuk lehet, hogy a csontkeresés jobban menne egy minotaurusszal, mert viharkristályhoz azt használok és úgy nagyon kényelmes. Rájöttem, hogy ne szálljak ki véletlen. Bár így is előfordul időnként.
Halmozás alatt azt értem, hogy pl. van a szkenner modul, mellé teszek négy fejlesztést, ami így még működik, ha felrakok egy ötödiket, akkor az összes fejlesztést letiltja és reklamál, hogy túl sok van. És nem csak a szkennernél van ez így. A bányász lézernél is. Meg még nem tudom, de másnál is tapasztaltam már a ruhán is. Asszem a létfenntartó is ilyen. Meg a hajó pajzsához adott fejlesztések. Abba pont most futottam bele, mikor lecseréltem a hajót. A poén, hogy az X-es bővítés volt a leggyengébb mind közül. Így az lekerült.
Ma nem fagyott. Tegnap biztos bal lábbal indult a gép. Más játékkal nem volt gondom. Mármint tegnap, miután nem ment az NMS. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.03.05. 19:40:32