Köszi!
Sajnos az elején annyira nem figyeltem, pedig a kezdő bolygón lehet, hogy hamar meglettek volna a viharkristályok. Tekintve, hogy egyet találtam is.
Azért így kezdeni a játékot és utána ezzel folytatni, elég nagy könnyítés egy normál kezdéshez képest. Itt nagyon sok minden csak úgy az ölünkbe hullik. Mármint, amikor teljesítettük a feladatot.
A kilövő visszatöltő modult már nézegettem normálban, itt meg megkaptam és feltehettem. Ahogy kapásból kaptam háti finomítót is. Persze ezt meg benéztem és összeraktam egy hordozhatót, de sebaj.
Végeztem is az 1. fázissal. Olyan terveket kaptam, hogy csak néztem. Mire én ezeget összeharácsolom az épületekből.... Nem elég, hogy ritkán dobja be az ilyen épületeket, még rendszeresen el is cseszem a sz.gép megjavítását. Pedig direkt feldobtam egy magyarítást, mert már untam mindig a telefonnal fordítgatni a feliratot. Azért jópárszor segített már.
Ha új hajót szeretnék és mondjuk becserélném a meglévőt némi ráfizetéssel, akkor jól gondolom, hogy a rakomány és a felszerelés is távozik a hajóval?
Már párszor találkoztam 1-2 jó hajóval, amire becseréltem volna a sajátom, de, ha ki kell pakolnom, akkor elrepül a pilóta, mire cserekész lenne a hajó.
Sokszor a multitool-t is azért veszem meg és nem cserélem, mert eleve nem biztos, hogy van elég hely mindent lepakolni róla. Vétel után meg kényelmesen meg tudom oldani.
Normál játékban már utasítottam vissza szállítót. Nem tetszett.
Itt, a pár ugrás alkalmával nem adott be ilyen lehetőséget. Bár valószínű, hogy itt nem is vacakolnék vele, elfogadnám, ami jön.
A rengeteg player jel azért elég zavaró egy forgalmasabb bolygón.
Alig találtam meg a gázóriás 5. holdját is. De azért meglett.