-
Hat, en csak tippeket irok, hogy ezek kozul mit fogadsz meg vagy mit utasitasz el, azt neked kell tudni. Elso naptol jatszok, a legtobb expediciot vegigcsinaltam a rewardok miatt (mire vegzek, kvazi meg is unom es johet a pihenes)
A sok penz nem fogja elvenni a szorakozast, tobb szaz oraval mogottem nyugodtan ki merem jelenteni. Sot, a grindet csokkenti le, mert ha minden alapanyagot megveszek a boltokbol, akkor annyival csokken az unalmas grind. Mert jo moka a banyaszas, de amikor azert akadsz meg valamiben, mert kell 200 Tritium, ami pedig pont nincs a rendszerben, akkor az kihivas es frusztracio :)
En leginkabb harom dolgot csinalok:
- mindent szkenelek, az allatok 80-200k-t ernek a legtobb bolygon, de vannak ennel dragabbak is.
- Minden olyan bolygot asok 1-2 oracskat eleinte, ahol van bones vagy scrap, mert ezek 200k-tol 3-4 millioig terjedo creditet erhetnek es a vilagon semmi dolgod vele, csak szkenelni a tajat, a sarga harom csikos ikonokat kiasni es folytatni.
- Singnal boosterrel keresek lezuhant pilotakat, a hajojukban megcsinalom a hajtumuvet es eladom a bazison milliokert.
- Anomalyn csinalok dailykat, ha eppen olyan kedvem van, quicksliver, mint premium valuta is jol jon, plusz az egyszerubb feladatok is 400k+ creditet adnak rewardkent. A legtobb szolozhato, de ha nem, van auto party finder (bar neha eleg lassu).
Ezen kivul ott van meg a banyaszat, a hajo fejlesztes, a navdata es egyeb tokenek gyujtogetese, stb. vagyis nekem a penz csak QoL a grind csokkentese miatt, nem lesz gazdagon unalmas a jatek.
A gyakori viharokat en is ruhellem, de sajnos ez ilyen, megyek viz vagy felszin ala addig.
Az Exo fejlesztesenel en ugy emlekszem, hogy dinamikusan novekszik az ara, vagyis minden egyes ujabb slot az tobbe kerul. Allomason draga a fejlesztes, a dropokban olcsobb, sokkal. De, pont ezert szoktam ugy, hogy eleinte az allomasokon fejlesztek, es amikor mar eleg huzos az ara, akkor johet a drop. De, mindig meg kell nezni, hogy az adott expedicio valamelyik fazisanak nem e az a jutalma, mert akkor azt meg kell csinalni, vagy a daily kuldik kozott nincs e exo upgrade a kuldi jutalmakent. De majd ennek utanaolvasok pontosan.