• RJoco
    Köszi!
    R és T. Megpróbálom megjegyezni.

Volt ilyen csatám. De egyszer csak eltűntek a kalózok és a flotta is.

A fejlesztés költsége a meglévő slot-ok számától függ, nem attól, hogy hányat fejlesztettem már állomáson?

Az oké, hogy a pénz majd nem számít, de amíg sok milla kell, hogy a hajómat a következő szintre léptessem, addig számít.
    A nanobotok meg főleg. Lassan jönnek és pl. hajófejlesztésnél nagyon sokat kérnek.
    Viszont vég nélkül farmolni nem akarok, mert az elveszi a játék hangulatát és keresek valami más játékot. Főleg, ha a csontok mégsem tűnnek olyan jó bulinak, mint ahogy én azt gondolom. Találtam ilyen égitestet. Sentinel-ek sincsenek. Csak gyakori viharok, amikben kb. semmit nem látni. A leszállás helyét sem tudom rendesen belőni. És a csontok sem tűntek annyira értékesnek, de legalább mindegyik külön helyet foglalt az inventory-ban. Eladásnál meg általában mínuszosak. Több rendszer között is kellett teleportálgatnom, hogy pluszost találjak, de valamelyikre még így sem volt. A leszálló hajósoknál sem.

A summon opciót sem szabad elfelejtenem. Gondolom az X-el meghívott menüben kellene keresnem. De eddig még nem tűnt fel, hogy ott lenne olyan, hogy anomaly. A hiperugró hajtómű meg így hirtelen... Tippre azt mondanám, hogy ez az, amivel a rendszerek között utazom. De a konkrét megnevezésére nem emlékszem.