Fejbol irtam, nem voltam a jatek elott, sorry :) (irodai gepen nem fut, pedig probalkoztam lebutitani teljesen, de az integralt vkartyachipnek ez mar sok)
Szoval a bal oldali "starship outfitting" terminalt hasznalva feljon par opcio. Az elso ketto amolyan utmutato, a harmadik a "begin salvage analysis" az, ami mar konkret dolgokat ajanl fel a hajoval kapcsolatban:
- Claim scrap worth XXX units
- Extract customization module
Elso opcio a hajo lebontasa XXX ertekben, ez vilagos.
Masodik opcio a hajo egy darabjanak kinyerese, ekkor az a darab elerhetove valik a kozepso "hajo epito" terminalon, mig a hajo tobbi resze megsemmisul, es penzt sem kapsz ilyenkor erte.
Na most ha szurke, akkor azert szurke, mert jelenleg a jatekban csak harom hajot lehet szetszedni: explorer, fighter es haulerek kategoriaba tartozokat, es talan a solar shipeket is, de ebben nem vagyok biztos (viszonylag ritkan futok veluk ossze). A tobbit nem lehet, lasd interceptorok, shuttlek, living shipek, stb. Ekkor szurke az opcio, tippre te is olyan hajot probaltal, ami ez utobbiak koze tartozott. Ezeket max elbonthatod penzert (bar living shipet azt hiszem nem lehet, megiscsak eloleny :) ).
Minden random generalt statokkal mukodo vett vagy jutalomkent kapott blueprint / modul lutri, van amikor gagyi statokat kapsz installacio utan es van amikor jot. Ha gagyi, akkor csak a helyet foglalja, ahogy talalsz jobbat vagy mast es kell a hely, akkor szedd ki es kukazd, nem eri meg az a par %-os extra, amikor helyette be tudsz tenni barmi mast, akar mas alrendszer boostolasara. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.18. 10:19:11