• PiszkosFred
    Hat, az alagutas modszer nekem mindig bejott, de az is igaz, hogy volt, amikor ossze-vissza kellett asnom, mire sikerult elkerulni az erzekeloiket.

Multitool eladas: anomalyn el lehet bontani es kapsz vissza belole modulokat, nyersanyagot, stb., nem az osszeset, de a sima eldobasnal tobbet er.

Upgrade: neha van ilyen, logout majd login lehet javitja, ha mas nem, akkor menj uj allomasra es upgadeld azzal (minden ujonnan meglatogatott rendszerben az elso alkalommal tudsz venni upgradet minimalis penzert)

Ship eladas: nem tudsz, csak le tudod bontani alkatreszre oket es azt eladni, vagy uj hajot epiteni belole az allomasokon. Ha jol emlekszem es nem valtozott azota - a mostan expedicioban meg csak az alap hajom van, epp tegnap kezdtem bele, eddig csontokat astam az egyik holdon, mert szeretem, ha par tizmillioval kezdek neki. Aztan a landing padon mar hivhatod a tobbi hajodbol a kovetkezot, ha esetleg tobb hajod is van. Ha van anyahajod/szallitod, akkor ki is rakhatod oket a dokkban, gyorsabban tudsz valtani mondjuk egy transporter vagy egy fighter kozott, ha eppen olyan kuldetesre megy.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.16. 21:08:17