Úgy látom, hogy a központi egycség lekapcsolása csak játékkilépésig tart. Bár a csillagrendszer váltást még nem próbáltam. A rendszeren belüli utazás nem gond.
Valahonnan kerítettem egy térképet, ami megmutatja, hogy hol van ez az egység. Sajnos rossz bolygón használtam el.
Van egy feladatom két rendszerrel odébb egy sentinel agresszív bolygón. Ott kellett volna.
A kutya bejön az alagútba. Legalábbis nálam bejött.
És sajnos a látás sem vizuális. Még el is barikádoztam magam, hogy, ha esetleg valami utánam találna jönni, akkor az se találjon meg. De a keresés utolsó másodpercében mindig rám akadtak. Ezt eljátszok párszor, míg én játszottam a terraformálóval, hogy megint vájni tudjak. Lejjebb mentem még egy kicsit és akkor lett jó.
A sentinelek sajnos ott maradtak. Pedig még lett volna mit szedni. Kicsit odébb álltam mást gyűjteni, mire visszamentem, megint eltűntek. Úgyhogy összeszedtem a maradék gömböt, mire megjelentek, de már megvolt a rejtekhely.
A multi-tool-okat el lehet valahogy adni?
Már van vagy 3 a központi egységtől, de igazán semmit nem tudok vele kezdeni. Pont olyat tartok a kezemben és ahhoz legalább nem kell egy rahedli anyag sem, hogy használni lehessen.
Valahol gyűjtöttem egy multi-tool helybővítőt. És valamiért nem engedi bővíteni a helyet. Pedig még van két kocka, ahova elvileg lehetne helyet tenni. Vagy mégsem?
Hajót el lehet adni?
Vettem egy másikat, de mivel az elözőről kellett a cucc, meg át kellett pakolni, ezért nem cseréltem be. Ahogy néztem, még a leszállóra sem hívható. Lehet, hogy elveszett?