QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • hillman
    #3215
    (Az még hagyján, de az iránytűn sincsenek számok. S az, hogy be lehessen állítani az irányt azt már nem tudják felfogni se. Azért gondolom ezt mert más játékok készítői is számok nélküli iránytűt használnak. Szándékosan nehezítik a tájékozódást, vagy attól hogy tudnak programozni még nem ismerik a tájolót s használatát.)

    Koordináták segítségével. Űrhajó van; térkép, tájoló nincs. Se jegyzettömb.
    Ha valami fontos, fel lehet/kell írni a koordinátáit és az alapján oda lehet találni. Bosszantó.
    S mivel Zolcsika épp mostanság tanulja a koordináták segítségével való tájékozódást az élő hajóért így megemlítem, hogy az egzotikus, az élő és a felfedező hajón jól látható helyen vannak a koordináták míg a vadászon csak gyorsítás közben láthatóak. Amúgy a távcső is kiírja.

    Tegnap kaptam +1 superslotot a korábbiak mellé, és lehetett újra átrendezni. 19 tech slothoz kaptam 2 supert a freigther-re, majd a 25.nél vettem észre, hogy kaptam még egyet. Természetesen nem a 25. helyre hanem random. Az első sorba olyan helyre amit szintén tegnap oldottam fel. Még nem értem a logikáját. Ruhán 3, hajón 4, freigther-en meg 3 van. Most azt gondolom, lehet hogy 50 fölötti tech helyhez már 4 jár.