• jan5650
    Tegnap volt szerencsém a játékhoz, és hát le a kalappal, ez tényleg szuper! :D

Az elején egy picit eladkadtam (Spolier):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mikor megkapom az ajtókód feltörőt, előtte ugye egy csaj elszalad a társaiért segítséget kérni, akik rövid időn belül vissza is térnek, és le akarnak vadászni. Na ez kb. 15-ször sikerült is nekik, hülyét is kaptam. Bárhogy sunyultam, bárhogy lopakodtam, mindig észrevettek.... Többször volt olyan, hogy guggoltam, kinéztem egy oszlop mögül (kihajoltam!), és észre is vettek egyből. A kihajolásnak nem az a lényege, hogy így nem látnak még én pedig szabadon kémlelhetek ? Aztán csak úgy sikerült túljutnom, hogy mind a 3 helyen bekapcsoltam a "párásítót". Ez volt az egyetlen megoldás a továbbjutásra, vagy én csesztem el valamit?

Ezt a kis botlást leszámítva a játék hátborzongató. Nem vagyok ijedős típus, de lekapcsolt lámpánál, fülessel a fejemen nem sokáig bírtam.... Az idegen megjelenése után 5 perccel már muszáj volt felkapcsolni a villanyt, mert nem bírtam. A látvány elképesztő, és elég jól van optimalizálva. Max grafikán is zökkenőmentesen fut.
    A hangok terén pedig szerintem kifejezetten ijesztő az idegen "dobogás"... Nyomjatok rá egy kis basszust, és feláll a hátatokon a szőr. Kifejezetten idegtépő volt, hogy az asztal alatt kuporogva hallottam a dobogását ahogy közeledik felém... Elképesztő, szinte rettegtem. Illetve sokan panaszkodtatok, hogy mennyire gáz, hogy mielőtt megjelenik csörömpöl... Szerintem pedig marha jó, mert egyből futok fedezékbe, és ki sem merem dugni a fejem :D

Összességében szerintem egy nagyon jól eltalált játék lett, szép grafikával, félelmetes hangokkal, és rémisztő atmoszférával :D