• Borisz80
    Egy a lényeg, ne várjatok túl sokat a játéktól és akkor nem fogtok csalódni.
    "Szuper inteligens Alien AI"... ja persze. Nem szabad eldobni az agyat egy ilyen kijelentéstől.
    A survival módban mit is láttunk?
    Hogy mászkál az alien a pályán, random bemegy a szellőző járatokban ahol valami hihetetlen sebességgel tud haladni. Ha valami zajt csapsz akkor valószínűleg a közeledben fog újra felbukkanni és ott tesz egy kört. Ekkor nem szabad hogy a látóterébe kerülj. És ennyi.
    Bár amint láttam a videókban a "szuper ai" alien valószínűleg vak, mert nem veszi észre amikor tőle 10 méterre -a lopakodó programozás szerint- elbújtál egy doboz mögött, de a fél tested vagy az egész fejed meg kint van a takarásból, pittyeg veszettül a mozgásérzékelőd meg fényt is ad....
    Szóval mint mondtam, ne képzeljünk bele olyan inteligenciát mint amit beharangoznak, mert nem tart még ott a számítástechnika hogy megteremtsenek egy tényleg igazi értelmes mesterséges intelligenciát. Ez egy játék, és egyenlőre az emberi agy még mindig okosabb mint egy játékbeli AI.

Vegyétek úgy minthe egy Outlast lenne csak Alien bőrbe bújtatva.
    Jó lesz ez a játék. Már én is alig várom hogy tolhassam

Remélem, hogy a megjelenése után kiadják az oculus-t is alkalmazó demó verziót is