• Molnibalage
    #192
    Mit láttak az akkor emberek. Minden a Föld körűl kering.

    Nem. Pontosan azért dőlt meg az a világkép, mert aki értett a geometriához, az bebizonyította, hogy a csillagok mozgása pontosan azt mutatja, hogy kibaszottul nem a Föld a világ közepe...


    Ez lett akkor a hivatalos nézet. Ezt vette át a kor akkori tudománya is. Aztán jöttek a kétkedők, akik megkérdőjelezik az aktuális domákat.

    Az nem tudomány, ami nem bizonyítható és bizonyítékon alapuló hipotézis vagy következtetés. A következtetés persze lehet hibás, de pontosan az a tudomány lényege, hogy ezek kiküszöbölhetőek. A hit meg fejlődik...? Nem. Azért hit...


    De a tény az, hogy nem az egyház verte bele az emberekbe azt, hogy a Földkörűl kering minden. Megfigyelés eredménye volt. Aztán ezt cáfolták. De a tény akkor is az: aki mást mondott az mehet a fenébe. Akár csak most.

    Röviden. Francokat...

    ez mind szép, mert nem hinném, hogy mint folyamatvezérő és áramlástechnikai mérnökként bármiféle közöd is lenne pl. a gyógyszerekhez, a nanotechonlógiához és társaihoz.

    Tudományos megközelítéssel dolgozom, ami szimplán lehetővé teszem azt, hogy a magadfajta áltudományos baromságokat felböfögő téveszméket terjesztőket felismerjem. Nem kell ahhoz mikrobiológusnak lennem, hogy tudjam, hogy a gyógyszerkonteó marhaság...

    Szóval állítsál magadon, és fogjál vissza az arcodból! És sem állítottam a véleményedről, hogy melléktermék, te se nevezd böfögésnek más véleményét.

    Kisfiam, nekem van olyan referneciám más téren, ami képes megvilágtani azt, hogy mennyire koherensen gondolkodom. Neked mid van a pofázáson kívül...?