Macropus Rufus#186
"Bocs, de ez kibaszottul nem a tudomány állította. Pontosan azért dőlt meg, mert tudmományos módszerekkel igazolható volt, hogy ezek nem igazak."
persze. Mit láttak az akkor emberek. Minden a Föld körűl kering. Ez lett akkor a hivatalos nézet. Ezt vette át a kor akkori tudománya is. Aztán jöttek a kétkedők, akik megkérdőjelezik az aktuális domákat.
Amíg nem tudtak komoly méréseket végezni addíg honnan a csából tudtak volna bármiről is odakün? Aztán jöttek a távcsövek, meg az egyház beleugqatása. De a tény az, hogy nem az egyház verte bele az emberekbe azt, hogy a Földkörűl kering minden. Megfigyelés eredménye volt. Aztán ezt cáfolták. De a tény akkor is az: aki mást mondott az mehet a fenébe. Akár csak most.
"Félelmetes, hogy valaki ekkora baromságok képes ideböfögni...."
na vegyél vissza az arcodból! Én nem sértegettel se téged, se senkit.
amúgy igazi okoska lehetsz. Rádkerestem utólagos engedelmeddel....
komoly vitákat tudsz folytatni, és az érveid amikor elfogynak jönn a személyeskedés. A teljesség igénye nélkül komoly vitákba száltál a következő tmákban:
- számítástechnika
- haditechnika
- csillagászat
- mikrobiológia
- rákkutatás
- poltika
- számítógép/konzol játékok
- repülőgépek
- gyógystzerészet
- robotika
ez mind szép, mert nem hinném, hogy mint folyamatvezérő és áramlástechnikai mérnökként bármiféle közöd is lenne pl. a gyógyszerekhez, a nanotechonlógiához és társaihoz. Tehát az ott megjelent hozzászólásaid értéke pontosan a zéró felé tendál, még sem hinném, hogy bárki bögöfésnek és/vagy marhaságnak nevezné a hozzászólásodat. Pl. ezen a fórumon minimum csillagásznak kellene lennie valakinek aki osztogathajta az észt. (de ők meg tanúlt művelt emberek, nem fognak ilyen stílusban írogatni).
tudod az a közös a fenti topicobna, hogy csak addíg vagy "jó fej" amíg egyetértenek veled. Amint ellentomdásba kerűlsz valakivel, 1-2 hozzászólás váltás után kijönn belőled a felsőbrendű, és okosítasz, és kioktaszt, vagy csak simán személyeskedsz. Alapvetően hibás emberi mentalításra utal, és 100%-ban biztos vagyok benne, hogy ezt csak és kizárólag a fórumokon játszod el, azt nem mondom, hogy névtelenűl de arctalanúl, megfoghatatlanúl, pontosabban meg lehet fogni, de az már a btk számítógépes bűncselekmény kategória. Kösz, még egy nem kell belőle...
Szóval állítsál magadon, és fogjál vissza az arcodból! És sem állítottam a véleményedről, hogy melléktermék, te se nevezd böfögésnek más véleményét.