• Alexzel
    #773
    A telepesektől, vagy bármilyen faluban (amit nem te népesítettél be) kapsz questeket azoktól akik feje felett egy óriási felkiáltójel van. Ha ezeket a questeket végrehajtod akkor 'valamennyire megkedvel' és ha eléggé kedvel akkor a ruhája átváltozik a Protectorate egyenruhára aminek a színe mutatja milyen feladatkört látna el a hajódon - amit kiír mikor beszélsz vele ezután. Csak akkor tudsz velük beszélni, ha max. 1 kísérőd van (akkor is ha a hajódon van szabad hely) ezért ha 2 kísérőd van, vissza kell menni a hajódra és az egyiket ott kell hagyni.
    Hajó upgrade-hez licencet minden 2 csapattag után kapsz, és 2-4-6-8-... Upgrade Module kell még hozzá.
    A csapattagok harcolnak melletted - ebből a szempontból a Soldier a legjobb - ill emellett segíthetnek (időnként gyógyít, nagyobbat sebző bónuszt ad,..). Ld: Crew.
    Tailort érdemes beszerezni, mert akkor a legénység ruháját tudod módosítani - az általad viselt nadrág és mellvért (lehet costume is) lesz az egyenruha, de a fejfedő/sapka/.. nem változik. Az egyenruha színe a legénységben elfoglalt szereptől függ.
    Mechanic-ot is érdemes beszerezni, mert a hajó üzemenyag kapacitását növeli ha a hajón hagyjuk (nekem jelenleg 5400, de most szereztem be egy második Mechanic-ot), Engineer meg a hajó üzemanyag-fogyasztását javítja.