10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Hont
    Már csak egy dolog maradt, ami a kezdetektől meg van!
    A két 32" LG LCD! Ma kipróbálom valami másik kijelzővel!
    Olyan érdekes, hogy Nvidia inspectornál, ha 1920X1080 ra teszem, akkor nem fér rá a kép a monitorra. Ha össze húzom, hogy rá férjen, akkor meg már csak 1842x1036 valami nekem itt nem gömbölyű és gyanítom, hogy évek óta ez miatt szívok...
    Egyébként mikor mindent maxra tolsz a P3D ben, akkor megszólalásig reális képet kapsz! Ami még furcsa, hogy az FPS nem változik!
    P3D, LOWW, alatta az ORBX cuccok, PMDG 3d cocpit és az FPS 25-35 között! Amennyiben mindent maxra húzok, akkor is annyi marad az FPS, viszont a GPU használat 30 ról 60 ra felmegy! Az FPS nem változik! Ha lebutítom mindjuk médiumra a csúszkákat , akkor is csak 25-35 az fps, de a GPU load leesik 14-20% ra! Tehát nálam nincs magasabb FPS, bármit teszek!
    Kicsit OFF
    Persze a VGA beszerelés sem ment simán! Az 1 hónapja elkészül házba természetesen 10mm-el kevesebb hely volt! Azt hittem fejbe lövöm magam! Végül is csak 4 hónapig csináltam a házat mire minden a "helyére" került! Még sakkoztam is, hogy a HDD tornyot mennyire vigyem a ház közepe felé! Gondoltam a R9 DCII elég nagy dög, de ez mostani 20mm-vel nagyobb! Szóval 1 megoldás maradt! Ki kellett szórnom az SSHD-ket és a torony egyik felét átfúrni 2.5 "-re. Így csak az SSD-k maradtak a gépben... (Egyenlőre)