5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
carlosfly #950 Nálam hasonló jelenségre minden esetben a monitoron lévő "autoset" gomb szokott megoldást hozni... -
#949 Ilyen default géppel LHBP-n...
-
#948 Mikor indul a gép így jelennek meg az első lapok!
Meg amikor egy felugró ablak bejön (pl hogy új mail érkezett) az a kép job sarkában alulról jön fel, ott meg a legalsó sor nem látszik...
Szerintem itt kell valahol keresnem a hibát...
-
#947 Mit használnak még ezek a programok?
Gondolok itt pl a Visual CC+, vagy DirectX-re.
Sim Connect, FSCPUI.
UEFI-t is végig túrtam, de ott se találtam semmi olyat, ami erre utalna! -
#946 hmmm azért ennél többet vártam a konfigtól nem értem -
#945 esetleg próbáld meg en csak ezt használom, persze az nem jelent semmit:) ott force olni a vsyncet, és van egy két nyalánkság és egy monitoron teszteld egyenlőre. -
#944 Nem ,nem használok FPS limitert...
Inspectort sem!
Egy Nvidia Vezérlőpult nevű cucc van fent, aminek a verzió száma : 8.1.820.0
-
#943 de ugye nem fps limitert hasznalsz, nvidia driverhez esetleg nvidia inspector? itt a leirás -
#942 Mind a kettő zsír új...
(három hetes telepítés)
Egyébként ugyan ez volt az előző verziókkal is! -
#941 Hát, ha ne nagy fáradtság esetleg egy wln10 P3D reinastall -
#940 Igen, többnyire ablak módban használom, de próbáltam full ban is, de ugyan az a helyzet!
Ha limitert használok, akkor kb 6-8 -al csökkenik az FPS és ugyan az a helyzet!
Tehát ha van 30-35FPS és a limitert beállítom mondjuk 24 re, akkor már csak 16-18 FPS-t fog mutatni... (Ja és sokkal durvábban laggol)
Ami a kábeleket illeti! Próbáltam DP, HDMI és DIVI-vel is !
Viszont amit még észre vettem, hogy P3D betöltése után, mikor a gép/helyszín/Idő/Időjárás ablakban vagyok, akkor az aktuális gép ami bal felül van, az is akadozva forog! Olyan érzés, mint amikor a VGA által kiadott kép és a megjelenitett kép között frekvencia eltérés lenne!
Egyébként megnéztem este az FS9 nél is laggol és a max FPS 40 körül van...! -
#939 Amugy window modban jatszol nem full screen? Illetve unlimited fps helyett esetleg 30 -
#938 és gondolom HDMI? -
#937 Vally Benchmark-ot futtattam pont az előbb!
Full full extrémre állítva minden max élsimítás és 3800 pontot csinált, ami teljesen rendben van. -
#936 Esetleg teszteld le egy vga zabáló játékkal Batman Arkham Knight pl., hogy ott mit művel -
#935 Köszi!
Nem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak még inspector kivételével! Ez az első zöld karim...
I3820-nak tudtommal nincs GPU kiterjesztése, de szerintem is valami a Bios-ban lesz össze borulva!
Most sorba próbálgatom a beállításokat , de az is gyanús, hogy a GPU miért csak 50% megy maximum és a GPU RAM használat is 10% alatt van! A CPU se fullon megy... -
#934 Nekem tetszett :) Szép stabil 27 körüli fps
Úgy tudom Nvidia Inspector nem javasolt P3D-hez, nem lehet, hogy az a baj?
Csak próba képen, nem lehet, hogy az alaplapi vga kavar be? -
#933 Na jó de ennyire nem lehet szar...
-
#932 Azt is számold bele, hogy a P3D garfikus endzsinje sem tökéletes távolról sem... -
#931 Elvileg Natív felbontás 1920X1080 60Hz
Ami még furcsa, hogy bekapcsolásnál bejövő képernyő, még a bios elötti sem fér rá a képre... Az első 3 betű nem látszik... -
#930 es mik a parameterei a kijelzonek nativ felbontas Hz? Vsync? -
#929 Már csak egy dolog maradt, ami a kezdetektől meg van!
A két 32" LG LCD! Ma kipróbálom valami másik kijelzővel!
Olyan érdekes, hogy Nvidia inspectornál, ha 1920X1080 ra teszem, akkor nem fér rá a kép a monitorra. Ha össze húzom, hogy rá férjen, akkor meg már csak 1842x1036 valami nekem itt nem gömbölyű és gyanítom, hogy évek óta ez miatt szívok...
Egyébként mikor mindent maxra tolsz a P3D ben, akkor megszólalásig reális képet kapsz! Ami még furcsa, hogy az FPS nem változik!
P3D, LOWW, alatta az ORBX cuccok, PMDG 3d cocpit és az FPS 25-35 között! Amennyiben mindent maxra húzok, akkor is annyi marad az FPS, viszont a GPU használat 30 ról 60 ra felmegy! Az FPS nem változik! Ha lebutítom mindjuk médiumra a csúszkákat , akkor is csak 25-35 az fps, de a GPU load leesik 14-20% ra! Tehát nálam nincs magasabb FPS, bármit teszek!
Kicsit OFF
Persze a VGA beszerelés sem ment simán! Az 1 hónapja elkészül házba természetesen 10mm-el kevesebb hely volt! Azt hittem fejbe lövöm magam! Végül is csak 4 hónapig csináltam a házat mire minden a "helyére" került! Még sakkoztam is, hogy a HDD tornyot mennyire vigyem a ház közepe felé! Gondoltam a R9 DCII elég nagy dög, de ez mostani 20mm-vel nagyobb! Szóval 1 megoldás maradt! Ki kellett szórnom az SSHD-ket és a torony egyik felét átfúrni 2.5 "-re. Így csak az SSD-k maradtak a gépben... (Egyenlőre) -
#928 Nem fogjátok elhinni, hogy mi a helyzet...!
Azon kívül hogy szép, ill jóval szebb a kép, nyilván komolyabb beállításokkal és stabil 25-35 FPS-l de azok az apró akadások ugyan úgy megvannak!
Nincs több ötletem! A GPU load 30-40% között stabilan! A CPU 70-80% között stabilan!
A kép meg akadozik...!
Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek, vagy össze szeljem a kis baltámmal az egészet...? -
#927 várjuk izgatottan a fejleményeket -
#926 Végre...! -
#925 Ok!
Ma megnézem!
Meg van a ZŐD vga!
Most próbálom életre kelteni!
Asus Strix GTX980Ti lett a végén!
Nagyon jól beszámolták a R9 DCII meg eladtam a két R9290 vizes blokkom és hozzá tettem némi aprót... -
#924 Roppant bonyolult...
Elindítod a P3D előtt, majd kirakod magad egy reptérre - esetünkben ugye ez LHBP - , átváltasz a ProjectFLY-ra, Connect, és kész, már mutatja is a felhasznált memóriát. Esetleg a setting fülön bepipálhatod hogy always on top.
-
#923 :)) csodás hely én majdhogy nem csak arra repultem repulok ha kisgeprol van szo -
#922 Nálam is szárazdokkban vannak, de hullámok nincsenek.
-
#921 Nálam úsznak, hullámokat nem láttam.
-
#920 Nézzetek rá erre...
Ezek a hajók nálatok is a parton állnak nyáron PANC mellett?
És a tengerbe azok az időnként feljövő egyenes hullám imitációk?
Egyébként kezd tetszeni ez az Alaszka!
Nincs kedve valakinek közösen végig járni?
-
#919 Na nem jövök rá, hogy működik... -
#918 Akkor legközelebb lesd már meg légyszi ezzel is! Köszi! :) -
Egyébként a sima feladatkezelőben lévő Erőforrás-figyelővel!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.01. 19:55:30 -
Úgy látom félreértettük egymást...ez a ProjectFly:
Nem iFly-t mondtam... -
Lassan kell egy FAQ össze állítani! -
#914 Utánanéztem. Ez egy általános hiba a Sidewinder és a P3D 3.1 között. Dolgoznak rajta. Az fsforce elvileg segít rajta, de annyira nem jó, mint amilyen drága -
#913 Nem.
PMDG B736-al.
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.01. 18:58:12 -
#912 A RAM-ot ProjectFLY-al nézted? -
#911 Nem találkoztatok esetleg olyannal, hogy a telepített (ill bemásolt) program, nem hogy nem jelenik meg, de a libraryból is törlődik...!
Valamelyik addon valamit tönkre tesz, de nem jövök rá, hogy melyik. :(
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.01. 13:51:20