5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• carlosfly
    Nálam hasonló jelenségre minden esetben a monitoron lévő "autoset" gomb szokott megoldást hozni...
  • Hont
    Ilyen default géppel LHBP-n...
  • Hont
    Mikor indul a gép így jelennek meg az első lapok!
    Meg amikor egy felugró ablak bejön (pl hogy új mail érkezett) az a kép job sarkában alulról jön fel, ott meg a legalsó sor nem látszik...
    Szerintem itt kell valahol keresnem a hibát...
  • Hont
    Mit használnak még ezek a programok?
    Gondolok itt pl a Visual CC+, vagy DirectX-re.
    Sim Connect, FSCPUI.
    UEFI-t is végig túrtam, de ott se találtam semmi olyat, ami erre utalna!
  • Hypo #946
    hmmm azért ennél többet vártam a konfigtól nem értem
  • Hypo #945
    esetleg próbáld meg en csak ezt használom, persze az nem jelent semmit:) ott force olni a vsyncet, és van egy két nyalánkság és egy monitoron teszteld egyenlőre.
  • Hont
    Nem ,nem használok FPS limitert...
    Inspectort sem!
    Egy Nvidia Vezérlőpult nevű cucc van fent, aminek a verzió száma : 8.1.820.0
  • Hypo #943
    de ugye nem fps limitert hasznalsz, nvidia driverhez esetleg nvidia inspector? itt a leirás
  • Hont
    Mind a kettő zsír új...
    (három hetes telepítés)
    Egyébként ugyan ez volt az előző verziókkal is!
  • eyecandy
    Hát, ha ne nagy fáradtság esetleg egy wln10 P3D reinastall
  • Hont
    Igen, többnyire ablak módban használom, de próbáltam full ban is, de ugyan az a helyzet!
    Ha limitert használok, akkor kb 6-8 -al csökkenik az FPS és ugyan az a helyzet!
    Tehát ha van 30-35FPS és a limitert beállítom mondjuk 24 re, akkor már csak 16-18 FPS-t fog mutatni... (Ja és sokkal durvábban laggol)
    Ami a kábeleket illeti! Próbáltam DP, HDMI és DIVI-vel is !
    Viszont amit még észre vettem, hogy P3D betöltése után, mikor a gép/helyszín/Idő/Időjárás ablakban vagyok, akkor az aktuális gép ami bal felül van, az is akadozva forog! Olyan érzés, mint amikor a VGA által kiadott kép és a megjelenitett kép között frekvencia eltérés lenne!
    Egyébként megnéztem este az FS9 nél is laggol és a max FPS 40 körül van...!
  • Hypo #939
    Amugy window modban jatszol nem full screen? Illetve unlimited fps helyett esetleg 30
  • Hypo #938
    és gondolom HDMI?
  • Hont
    Vally Benchmark-ot futtattam pont az előbb!
    Full full extrémre állítva minden max élsimítás és 3800 pontot csinált, ami teljesen rendben van.
  • eyecandy
    Esetleg teszteld le egy vga zabáló játékkal Batman Arkham Knight pl., hogy ott mit művel
  • Hont
    Köszi!
    Nem tudom, hogy milyen lehetőségek vannak még inspector kivételével! Ez az első zöld karim...
    I3820-nak tudtommal nincs GPU kiterjesztése, de szerintem is valami a Bios-ban lesz össze borulva!
    Most sorba próbálgatom a beállításokat , de az is gyanús, hogy a GPU miért csak 50% megy maximum és a GPU RAM használat is 10% alatt van! A CPU se fullon megy...
  • eyecandy
    Nekem tetszett :) Szép stabil 27 körüli fps
    Úgy tudom Nvidia Inspector nem javasolt P3D-hez, nem lehet, hogy az a baj?
    Csak próba képen, nem lehet, hogy az alaplapi vga kavar be?
  • Hont
    Na jó de ennyire nem lehet szar...
  • Clidey
    Azt is számold bele, hogy a P3D garfikus endzsinje sem tökéletes távolról sem...
  • Hont
    Elvileg Natív felbontás 1920X1080 60Hz
    Ami még furcsa, hogy bekapcsolásnál bejövő képernyő, még a bios elötti sem fér rá a képre... Az első 3 betű nem látszik...
  • Hypo #930
    es mik a parameterei a kijelzonek nativ felbontas Hz? Vsync?
  • Hont
    Már csak egy dolog maradt, ami a kezdetektől meg van!
    A két 32" LG LCD! Ma kipróbálom valami másik kijelzővel!
    Olyan érdekes, hogy Nvidia inspectornál, ha 1920X1080 ra teszem, akkor nem fér rá a kép a monitorra. Ha össze húzom, hogy rá férjen, akkor meg már csak 1842x1036 valami nekem itt nem gömbölyű és gyanítom, hogy évek óta ez miatt szívok...
    Egyébként mikor mindent maxra tolsz a P3D ben, akkor megszólalásig reális képet kapsz! Ami még furcsa, hogy az FPS nem változik!
    P3D, LOWW, alatta az ORBX cuccok, PMDG 3d cocpit és az FPS 25-35 között! Amennyiben mindent maxra húzok, akkor is annyi marad az FPS, viszont a GPU használat 30 ról 60 ra felmegy! Az FPS nem változik! Ha lebutítom mindjuk médiumra a csúszkákat , akkor is csak 25-35 az fps, de a GPU load leesik 14-20% ra! Tehát nálam nincs magasabb FPS, bármit teszek!
    Kicsit OFF
    Persze a VGA beszerelés sem ment simán! Az 1 hónapja elkészül házba természetesen 10mm-el kevesebb hely volt! Azt hittem fejbe lövöm magam! Végül is csak 4 hónapig csináltam a házat mire minden a "helyére" került! Még sakkoztam is, hogy a HDD tornyot mennyire vigyem a ház közepe felé! Gondoltam a R9 DCII elég nagy dög, de ez mostani 20mm-vel nagyobb! Szóval 1 megoldás maradt! Ki kellett szórnom az SSHD-ket és a torony egyik felét átfúrni 2.5 "-re. Így csak az SSD-k maradtak a gépben... (Egyenlőre)
  • Hont
    Nem fogjátok elhinni, hogy mi a helyzet...!
    Azon kívül hogy szép, ill jóval szebb a kép, nyilván komolyabb beállításokkal és stabil 25-35 FPS-l de azok az apró akadások ugyan úgy megvannak!
    Nincs több ötletem! A GPU load 30-40% között stabilan! A CPU 70-80% között stabilan!
    A kép meg akadozik...!
    Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek, vagy össze szeljem a kis baltámmal az egészet...?
  • Hypo #927
    várjuk izgatottan a fejleményeket
  • Clidey
    Végre...!
  • Hont
    Ok!
    Ma megnézem!
    Meg van a ZŐD vga!
    Most próbálom életre kelteni!
    Asus Strix GTX980Ti lett a végén!
    Nagyon jól beszámolták a R9 DCII meg eladtam a két R9290 vizes blokkom és hozzá tettem némi aprót...
  • Clidey
    Roppant bonyolult...
    Elindítod a P3D előtt, majd kirakod magad egy reptérre - esetünkben ugye ez LHBP - , átváltasz a ProjectFLY-ra, Connect, és kész, már mutatja is a felhasznált memóriát. Esetleg a setting fülön bepipálhatod hogy always on top.

• Hypo #923
    :)) csodás hely én majdhogy nem csak arra repultem repulok ha kisgeprol van szo
  • Clidey
    Nálam is szárazdokkban vannak, de hullámok nincsenek.

• Framsen
    Nálam úsznak, hullámokat nem láttam.
  • Hont
    Nézzetek rá erre...
    Ezek a hajók nálatok is a parton állnak nyáron PANC mellett?
    És a tengerbe azok az időnként feljövő egyenes hullám imitációk?
    Egyébként kezd tetszeni ez az Alaszka!
    Nincs kedve valakinek közösen végig járni?
  • Hont
    Na nem jövök rá, hogy működik...
  • Clidey
    Akkor legközelebb lesd már meg légyszi ezzel is! Köszi! :)
  • Hont

Egyébként a sima feladatkezelőben lévő Erőforrás-figyelővel!
    Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.01. 19:55:30
  • Clidey

Úgy látom félreértettük egymást...ez a ProjectFly:

Nem iFly-t mondtam...
  • Hont

Lassan kell egy FAQ össze állítani!
  • eyecandy
    Utánanéztem. Ez egy általános hiba a Sidewinder és a P3D 3.1 között. Dolgoznak rajta. Az fsforce elvileg segít rajta, de annyira nem jó, mint amilyen drága
  • Hont
    Nem.
    PMDG B736-al.
    Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.01. 18:58:12
  • Clidey
    A RAM-ot ProjectFLY-al nézted?
  • Hont
    Nem találkoztatok esetleg olyannal, hogy a telepített (ill bemásolt) program, nem hogy nem jelenik meg, de a libraryból is törlődik...!
    Valamelyik addon valamit tönkre tesz, de nem jövök rá, hogy melyik. :(
    Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.02.01. 13:51:20