| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Köszi az infókat! 
Kipróbáltam ezt a projectFLY cuccot is, bár újdonságot nem tudtam meg belőle, de igazolást nyert a feltételezés.
Közben a Te gondolatmeneted továbbfűzve, arra gondoltam, hogy akkor ilyen alapon gyakorlatilag mindenkinek hasonló problémával kellene szembesülnie aki PMDG 777 - LHsim LHBP-t használ... Akinek kevesebb a rendszermemóriája, annak azért, akinek meg több, annak meg a Windows/P3D hülyesége miatt.
Érdemes volna kipróbálni az itteni topiktagoknak, náluk mit mutat ez a dolog vajon?
További érdekes megfigyelésem, hogy ha LOWW-ről indulok, ott 79-82% alapból a memóriahasználat, mire LHBP-re érkezem, felkúszik 90-92-re a reptér előtt 10-15NM-re, majd a final-en még 1-2%-al feljebb, és elkezd a Windows csilingelni, a projectFLY meg riasztani. Bár most legutóbb nem halt be a P3D, le tudtam szállni nagy csilingelések közepette, gondoltam tovább feszítem a húrt, és eltaxizom vissza a SkyCourt elé. Mire odaértem, a csilingelés abbamaradt, a memóriahasználat pedig visszament 90%-ra... De a külső nézeti textúrákat már nem tudta betölteni a gépre teljes egészében, csak az orr-részre. A sceneryből viszont nem hiányzott semmi.
Viszont! Ha újraindítom az egész P3D cuccot, és eleve LHBP-re teszem ki magam a 777-el, csak 72%-os lesz a memória foglaltsága!
Magyarán repülés közben nem űriti a felesleget vagy a 777 vagy a P3D vagy a Windows... Gyakorlatilag e tekintetben nincs két egyforma repülés, például legutóbb az NGX már nem is csilingelt...
Aztán lerepültem ugyan ezt az utat az AS A321-el is, az sem csilingelt - bár nem is olyan bonyolultságú cucc mint a 777, ez tény.
Közben konzultáltam egy haverral is süllyedés ügyben, aki eléggé kompetens, régebben a Malévnél volt NG-n, most meg az Etihad-nál 777-en, szóval adok a szavára :) és szerinte is valami elkefélés lehet az NGX-nél e tekintetben. Azt mondta, természetesen szoktak spoilert használni, de nem 10 útvonalból 10x.
Idézem:
"Hat attol fugg, milyen a profil, meg hogy fúj a szél. Az tény (és minden Boeing ilyen, legalabbis az a ketto amit eletemben repultem), hogy VNAV PTHban probalja tartani a kiszamitott path-t a kiszamitott sebivel. De ha nem sikerul, akkor a path az elso! Mi ebbe rendszeresen belefutunk itt az Abu Dhabi TMA belepopontoknal (BOXAK, NOBTO). Nyithatjuk a spdbrk-t, kulonben nem lassit le 250re. Megprobal de nem tud
"
Szóval, bugos a cucc, leszögezhetjük. De lendülök át rajta, míg (sajnos) a sötét oldalról vagyok kénytelen beszerezni a portékát.
A taxizásos dologban is tökre egyet értünk, e tekintetben a 777 valóban sokkal jobb! Azzal élvezet még gurulni is!