| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Ha már problémák...a minap az alábbi hibaüzenet fogadott:

Előtte már hallani lehetett a tipikus windows hibaüzenet-csilingelést a háttérben. Most ilyenkor a video- vagy a rendszermemória fogyott vajon el? Az előbbiből 2 az utóbbiból meg 8GB van... A grafikai beállításokhoz sem nyúltam régóta, videokártya driver sem frissült, és eddig nem volt ilyen problémám. Teszteltem PMDG 737-777-el LOWW-LHBP útvonalon, az előbbivel még le bírtam szállni nagy csilingelések közepette, a 777-el már - mint ahogy a képen is látható - már a final-en meghalt a P3D.
Ha pl. default Párizs reptérről megyek a 777-el FlyTampa LOWW-re, ott semmi probléma, minden vajsima...
Hja, és mikor a 737-el érkeztem LHBP-re, a 31L ILS valahova a 13R küszöbére vitt volna...
Eddig ilyen hibám se volt... Most akkor WTF? Várjak egy újabb, még stabilabb szimulátorra?!