| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Igen, nekem is hasonlóak a tapasztalataim az NGX-el. Mondjuk nekem az Autoland-ot se akarta eleinte megcsinálni, aztán sokadik próbálkozásra egyszercsak sikerült benyomni mindkét csatornát, ekkor viszont egy gyönyörű leszállást produkált - el kell ismerjem, szebbet mint az iFly.
Mostanában inkább a 777-re vagyok ráállva. Történt ugyanis, hogy az éveleji nagy CS akciókor megvettem a 777-et. Repülgettem vele, tesztelgettem... aztán gondoltam, összehasonlítom a PMDG hasonló termékével. Hát meg kell mondjam, örülök, hogy csak 3200 pénzembe fájt ez a 777. Nem is ér többet. na jó, persze többet ér, hisz csak a modellezés és textúrázás már gigantikus meló lehetett rajta, de akkor is... Tudásilag szinte 0, bug bug hátán... ráadásul szinte milliméterre ugyan annyi fps-t produkál, mint a nála fényévekkel összetettebb PMDG 777.
Gondoltam is rá, hogy jó fiú leszek, és megveszem a PMDG cuccát...aztán lekoppantam a Shop-juk ajtajáról, mikor megláttam a 40e forintos árát!
Na hát azért ennyit sajnos nem áll módomban kiadni egy kiegért, szóval rászórom a hamut a fejemre - én bizony e tekintetben maradok a sötét oldalon.
Amúgy pedig tényleg fergeteges a cucc, tényleg működik benne minden az utolsó kapcsolóig bezárólag! Sőt! Még olyan "apróságokra" is figyeltek, hogy... történt minap LIRA-n, hogy a fullra megbuggyantott TNT Cargo 777-nek rövid volt a pálya, én meg roppant szakmaiatlan módon koppig hasrahúztam V1 előtt kicsivel, és vártam a történést. Nagy nehezen elszívódott a vas, tán még egy pár falevél is maradt a futóművön, de légbe kerültem! Mikor teszem rá a robotra a gépet, látom ám a középső képernyő felső részén szép sárga bötűkkel hogy "TAIL STRIKE", és hozzá párban az alsó képernyőn meg is jelent az ide vonatkozó checklist... Na mondom fasza!
Hol van ettől a CS 777...fasorba sem...