10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• ViktorEcho
    4 gigás a GPU-m.

Megmondom őszintén én nem is gondoltam erre, hogy sorrendbe rakjam őket, mert úgy rakom ahogy megveszem, meg ahogy pénzem van rá :) Szal először az ASN-t raktam fel, aztán LHBP, utána MyTraffic-ot, végül (és egyelőre, mert fizuig várnom kell :D) az A320-ast. Most így jól bevásároltam 2 nap alatt, tartok egy kis szünetet, hogy fellélegezzen a bankkártyám :D De ha összegyűjtöttem mindent, akkor megpróbálom ezt a sorrendet, amit írtál, kíváncsi vagyok.

Nekem nagyon bejön ez a G940, kicsit macerás a beállítása, de nem bántam meg, hogy megvettem. FSUIPC-t nem ismerem egyelőre, úgyhogy elég a P3D beállítás is, viszont a reverse thrust-ot nem tudtam beállítani. Ráraktam egy gombra a throttle-n, a billentyűzet F2-je mellé, de nem megy. Lehet mégis kellene nekem is az FSUIPC :)