| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
ViktorEcho #759 Tegnap csináltam egy próbafelszállást, eddig a beállításokat tesztelgettem, meg jó sok idő elment a MyTraffic 6-tal ugye :D Na de a lényeg. LHSim Budapest van fent csak scenery addon-ként (meg a MT6), Aerosoft A320-assal mentem egy kört a földön a reptéren, aztán felszálltam körbe a város felett. Hát mit mondjak... Én még nem láttam a P3D-t élőben ez előtt, FSX SE volt az utolsó, igaz nem ilyen configon, amim most van, de hát én nem hittem a szememnek. Grafika maxra húzva, FullHD felbontással, meg sem nyikkan. Nincs microlagg, semmi akadás, olyan simán ment a kép, hogy azt hittem kifolyik a monitorból. ASN-t használok az időjáráshoz, az is működött, féltem, hogy kicsit behúzza majd, de nem. Lehet ez nektek nem nagy dolog, de nekem óriási, mert én így még nem láttam a szimulátorom :D Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy látva az FSX-et, vagy az SE-t és ezt, nálam egyértelmű a dolog. Lehet, hogy még nem tökéletes, de mindenképp jobb, mint az FSX. Persze kiegészítők terén még várni kell sokat gondolom, de én inkább várok. Fájó szívvel, de soha többé nem kerül fel a gépemre az FSX.
Képeket még nem lőttem (elfelejtettem...), de ma mindenképp beszúrok egy-kettőt :)