| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
Chris1983 #660 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elég sok mindent kipróbáltam már, de nem nagyon tudok rájönni mi, lehet a baj. Az FSX dobozos verziót még elég szuperül behangoltam nem kis munka árán. Aztán gondoltam ideje váltani, és a leárazáskor megvettem a FSX SE-t. Na, ez volt a hiba, Egyszerűen képtelen voltam jól behangolni. A legfőbb problémám, hogy PMDG 737 VC nézetben "szétszaggatja" a képernyőt. Az FPS 30 körül mozog, de olyan "akadozással" (ez lenne a stutter? microstutter) ,hogy egyszerűen porig rombolja a szimulátor élményt. Külső nézetben stabil, szinte minimális a szaggatásérzés és az FPS is 50 körül van stabilan, de VC nézetben kritikán aluli a helyzet. Az alap gépekkel, ORBX+REX4 Texture Direct + ASN szinte nem látni az akadozást magas beállítások mellett sem. Viszont a PMDG - nél VC nézetben szomorú a helyzet. Elnézést, hogy az FSX -SE -ről beszélek, de ezek után gondoltam kipróbálom a P3D V3-at. Ekkor gondoltam, hogy valamit rosszul csinálok, mert ugyanez volt a jelenség. Egyelőre nem nyúltam a CFG -hez és NI -t sem használtam. Teljesen a P3D belső szabályzóira hagyatkoztam. A jövőben is szeretnék maradni a P3D-nél.
Tehát ez lenne az alap kiindulási helyzet. Szívesen vennék minden jellegű konstruktív hozzászólást, mert ez igen csak bosszantó, mármint ez a "dadogás". Merre lenne érdemes elindulni a beállítások hosszadalmas és kompromisszum igényes útján?. :-)
U.i: Az Ezdok esetleg javítana a helyzeten? Azt még nem próbáltam..
A rendszer:
Intel I7 4790 (nem a K-s verzió) ez 3.6 Ghz-4 GHZ (Turbo mode-ban) nincs húzva.
Videó: Nvidia Geforce GTX 970 4GB
RAM: 8GB 1866 Mhz
Alaplap: ASUS B85M-G
2x 120 GB SSD (Kingston)
1x 2TB HDD
Win 7 64 bit
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!