5360
| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
#670 Amint látom, mostmár elvileg működik a link, csak az album legaljára kell görgetni, mert ott vannak a friss képek. :) -
#669 Basszus...nem értem pedig megosztottam a mappát...akkor namégegyszer: képek -
#668 Rossz a link...:(
Ugye nem gond, hogy be tettem a forum alá a képedet?
Nagyon megtetszett... -
#667 Körberepültem Korfu szigetét. De ez úttal nem rakok ide fel képeket, mert gyakorlatilag az összes elmenne akár wallpapernek is, olyan álleesős volt a grafika...pláne mozgásban! Ráadásul az OpusFSI is gyönyörű felhőzetet varázsolt a sziget fölé, amely csak tovább növelte a hatást. :)
Képek -
#666 Mámor egy sikoly...!
Hihetetlen jó képek! -
-
#664 Hát az igazat megvallva az FS9-FSX-es felhőzetek még mindig jobban tetszenek mint ezek. De kis jóindulattal ez is elmegy már, maradjunk annyiban. :D
Viszont amit még megfigyeltem, hogy a P3D cold fronts témája sokkal szebb felhőképet generál mint az FSX-é... -
#663 Látom, azért össze állt a felhőzet is!
Nagyon csodás képek! -
-
#661 Szia!
Nálam is meg van ez a microlag! Hiába van 30FPS ezek a kis apró akadozások meg vannak! Én a limiter 24 re állításával sikerült FS9-n stabilizálni, de itt a P3D nem igazán működik...Egyenlőre kísérletezünk a beállításokkal!
Alapjában véve az a legnagyobb gond, hogy gyarlók vagyunk és mindig többet akarunk!
Amikor már-már stabilizálódik a kép, akkor emelünk az élsimításon, vagy élesítünk az árnyékokon és már is vissza tér a probléma...
(de legalább nem unatkozunk) -
Chris1983 #660 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elég sok mindent kipróbáltam már, de nem nagyon tudok rájönni mi, lehet a baj. Az FSX dobozos verziót még elég szuperül behangoltam nem kis munka árán. Aztán gondoltam ideje váltani, és a leárazáskor megvettem a FSX SE-t. Na, ez volt a hiba, Egyszerűen képtelen voltam jól behangolni. A legfőbb problémám, hogy PMDG 737 VC nézetben "szétszaggatja" a képernyőt. Az FPS 30 körül mozog, de olyan "akadozással" (ez lenne a stutter? microstutter) ,hogy egyszerűen porig rombolja a szimulátor élményt. Külső nézetben stabil, szinte minimális a szaggatásérzés és az FPS is 50 körül van stabilan, de VC nézetben kritikán aluli a helyzet. Az alap gépekkel, ORBX+REX4 Texture Direct + ASN szinte nem látni az akadozást magas beállítások mellett sem. Viszont a PMDG - nél VC nézetben szomorú a helyzet. Elnézést, hogy az FSX -SE -ről beszélek, de ezek után gondoltam kipróbálom a P3D V3-at. Ekkor gondoltam, hogy valamit rosszul csinálok, mert ugyanez volt a jelenség. Egyelőre nem nyúltam a CFG -hez és NI -t sem használtam. Teljesen a P3D belső szabályzóira hagyatkoztam. A jövőben is szeretnék maradni a P3D-nél.
Tehát ez lenne az alap kiindulási helyzet. Szívesen vennék minden jellegű konstruktív hozzászólást, mert ez igen csak bosszantó, mármint ez a "dadogás". Merre lenne érdemes elindulni a beállítások hosszadalmas és kompromisszum igényes útján?. :-)
U.i: Az Ezdok esetleg javítana a helyzeten? Azt még nem próbáltam..
A rendszer:
Intel I7 4790 (nem a K-s verzió) ez 3.6 Ghz-4 GHZ (Turbo mode-ban) nincs húzva.
Videó: Nvidia Geforce GTX 970 4GB
RAM: 8GB 1866 Mhz
Alaplap: ASUS B85M-G
2x 120 GB SSD (Kingston)
1x 2TB HDD
Win 7 64 bit
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
-
#659 Váljék kedves egészségedre! :)
Tudom láma dolog, de most szembesültem vele hogy P3D alatt nélkülözni kényszerülök az iFly NG-t. Nem tudom honnan vettem hogy az FS9-FSX verzió vásárlóinak ingyé' van a P3D ápdét... De most rádöbbentem hogy a nagy lóf.szt, aki megvette FS9-re meg FSX-re, az vegye csak meg P3D-re is... :(
Hát szomorú vagyok, hogy ha NG-zni akarok, akkor csak a PMDG marad... :( -
#658 Köszönöm szépen!!:) -
#657 Hát aki nem kel korán, nem leli az aranyat! -
Akkor én megint lemaradtam valamiről... -
#655 A múlt hét. :) -
#654 ŐŐŐŐŐ melyik szombattól...? -
#653 R9 380, szóval még a "régi" driver is viszonylag új, a videokártya driver crashel indítás után néhány másodperccel. -
#652 Milyen karid van?
Nálam pl a v3. nem hajlandó menni, csak 2013 évi driverel! A újabbat rakok fel, akkor betölti a képet, (hiányosan) hang van, de a kép lefagy! -
#651 Hogy kressel? Semmi hibaüzi csak CTD?
Ha van rá mód, vedd visszább a grafikát. Vagy inkább rakd teljesen minimumra és egyenként állítsd feljebb, és figyeld hol kezd el kresselgetni. -
#650 V3 AMD kártyákon nem megy? Indítás után folyamatosan crashel nálam. -
szabeszka #649 Küldtem privátot neked! -
szabeszka #648 Hümm, ez az fps furcsa, de a víz ügyben igazad van, mintha egy terítőtt húztak volna ki, gyakorlatilag miindenhol..... -
almostatys #647 FSX-ben sokkal jobb az fps nálam és realisztikusabb a felhőzet és a víz is. Nálam legalábbis frankón be van lőve.
Itt találod a linket LHBP v3-hoz:
https://docs.google.com/uc?id=0B3PRo0hefj60bVoyaVU3RVBuZzQ&export=download
Elvileg még csak próba verzió,de jól működik,viszont nálam az fps botrányos P3D alatt. -
szabeszka #646 Holtalálható az LHBP v3 telepítő? én látom az lhSim oldalán......
-
szabeszka #645 Nem ér semmit? Gyakorlatilag egyedül vagy ezzel a véleménnyel szerintem, de te tudod.... -
almostatys #644 Sziasztok!
Na felraktam az LHBP v3 telepítőt,de nekem az fps katasztrófa! Ezen a sceneryn a legjobb az fps-em FSX alatt,szóval már vártam,hogy tesztelhessem P3Dv3 alatt is épületekkel. FSX alatt 45 körül van az fps, P3Dv3 alatt pedig 15 az fps. Szóval törlöm is a P3D-t és várok a 64 bites verzióra,mert ez a v3 se ér semmit.
Utoljára szerkesztette: almostatys, 2015.11.05. 19:49:48 -
#643 Nagyon csini darab... -
#642 Szombattól Ti is kipróbálhatjátok!
-
bzsoli #641 Köszönöm a tipped, de sajnos nem segített a kompatibilitási móddal sem (viszont legalább megismertem, hogy ez megy).
Viszont van eredeti FSUIPC-m és azzal megoldottam, amúgy is így szerettem volna használni a későbbiekben.
IVAO, IVAP ügyében valakinek van már tapasztalata? Korábban mondjuk FSX-el is volt olyan gondom, hogy bizonyos alapgépeket nem látok, ha valaki azzal áll mellettem. Ezek azok a gépek, amelyeknek az IVAO_MTL könyvtárstruktúrában nincs saját modell mappájuk. Ezeket hogyan pótoljátok? FSX-nél megoldottam, de most egyrészt nincs kéznél FSX, és én is feledékeny vagyok. :) -
#640 Huhúúú, okézzad mán! :D -
#639 Nálam nem vált be, hibát jelez a telepítő. -
bzsoli #638 Köszönöm, este kipróbálom. -
#637 Telepíted a legutolsó drivert, de úgy, hogy a Kompatibilitási problémakezelővel indítod a telepitést!
Jobb klikk az EXE-re és a Rendszergazdakénti futtatás alatt van "Kompatibilitási problémák megoldása"!
Csináld végig és már megy is! -
bzsoli #636 Jó tudni, köszönöm, de ez alatt mit kell érteni? Hogy kell ezt megoldani? -
#635 Kompatibilitási problémakezelővel lehet használni! -
bzsoli #634 Sziasztok!
Nekem is ugyan ez a gondom, ugyan ilyen joyal, WIN 8.1, P3DV3, akkor nincs rá megoldás, mert nincs újabb ehhez a joyhoz passzoló driver? Van egy Cessna joke-m is, azzal ma fogok próbálkozni. Megjegyzem P3DV3-hoz ennél sincs driver, csak V2.5-höz. -
#633 Nem tudom, nálam nagyon bejött a Win10 !
Stabil, gyors, átlátható! Driverekkel megküzdöttem, de sikerült! Megérte! -
#632 Köszönöm a hozzászólást! Nagy segítség volt.
Azt hiszem visszaállok Win7-re, stabilabb.
Megnéztem a rendszer követelményeket, simán fut nálam max felbontással is.
-
#631 Hát az én joystickom amit használok Saitek Cyborg 3D olyan öreg, hogy XP-s a legújabb driver hozzá. Kihúztam a Saitek lábkormányt, azzal minden rendben van, és hát WIN7-ről beszélünk, a rendszer alatt mindkét kontroller jól működik évek óta.